2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Mionix Naos 3200

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mionix legújabb egere a Naos 3200 tesztpadon!

[ ÚJ TESZT ]

Tapasztalat

Gyakorlati tapasztalat:

Érdemes tudni, hogy elég nagy kezem van, így rengeteg egérrel találkoztam már, ami igen csak nem esett kézre és sokszor fájt is tőle a kezem. Mionix Naos szerencsére nem ilyen egér, jól kézreál és kényelmes a fogása is. Első érzésre furcsa volt számomra, hogy olyan "sima" a burkolata, de használat közben nagyon jól tapadt, így erre nem lehet panasz. Gombok jól kézre estek, így azok is rendben vannak. Sok egérnél probléma, hogy játék közben a kisujjunk illetve a gyűrűs ujjunk leér az asztalra és nehezíti a mozgást. Szerencsére a Mionix gondolt erre is és úgy alakította ki az egeret, hogy ez a problémás két ujj felfeküdjön, így biztosítva a könnyed, akadálymentes mozgást. Egyedüli hátrány, amit felhozhatunk az egér ellen (ha ez egyáltalán hátrány), a súlyozhatósága. Viszont érdemes megemlíteni, hogy az egér alap súlya számomra megfelelő volt, így ennek az extrának a hiánya, számomra nem volt hátrány.

Összefoglalva a Mionix ismét egy jó egeret alkotott és ráadásul a Mionix termékek árfekvése is kellemes. Így bátran merem ajánlani mindazoknak, akik egy jó gamer egeret szeretnének, megfizethető áron. Garanciáját tekintve 2 évet adnak rá és egyelőre nem tapasztaltam egyik általam használt Mionix terméknél sem problémát. Reméljük ez így is marad és tanult a gyártó a többi gyártó kezdeti hibáiból, mint pl. Roccat.

Ez a teszt nem jöhetett volna létre a ComputerMode nélkül, így köszönet illeti őket, hogy az egeret biztosították számomra.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.