2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

LOGOUT.hu - elindultunk

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ezmiez? Tizedszerre törlődik ez a beköszöntő, úgyhogy izzadtságszagú körmondatok helyett...

[ ÚJ TESZT ]

Ezmiez?

Tizedszerre törlődik ez a beköszöntő, úgyhogy izzadtságszagú körmondatok helyett inkább belecsapunk a lecsóba! A prohardveresek (ők vagyunk mi) által elképzelt közösségi portálra bukkantál - azaz egy olyan oldalra, ahol végre nem kell eltűrnöd a zsarnok hírszerkesztők és tesztelők hatalmát, nem kell kimaradnia a Samsung (vagy Neovo, vagy... szóval érted) monitornak az összehasonlító tesztből és egyáltalán, nem kell végignézned, hogy egy anyag nem úgy készül el, ahogy az szerinted jó. Itt ugyanis te vagy a szerkesztő.

A LOGOUT szerkesztői (ők vagyunk mindannyian) tehát az olvasói (megint csak mindannyian).

De miért?

Miért ne? Persze tudjuk, hogy az egész internet hangos a ''blog'', ''közösség'' és ''web2'' hívószavaktól (én sírok, ha ilyet hallok...), de hát ez már csak egy ilyen dolog, ritkán van új a nap alatt.

Ugyanakkor látva az eddigi megoldásokat, úgy éreztük, hogy ezt másképp lehet és kell csinálni. Nem jelentősen, de épp eléggé ahhoz, hogy végül úgy döntsünk, mi sem maradunk ki (egyébként hasonló gondolat késztetett minket arra, hogy bő 6 évvel ezelőtt elindítsuk a Prohardvert...). A kész oldalt itt láthatod magad előtt, és mint minden eddigi szolgáltatásunk, ez is 100 százalékosan saját fejlesztés. Mi következik ebből?

Pár apróság

Egyrészt, a LOGOUT szépen és szervesen illeszkedik a többi prohardveres oldalhoz. Közös a fórum, közösek az apróhirdetések, a fórumos regisztrációk itt is automatikusan élnek. Szóval kényelmes.

Másrészt, ez az oldal is megfeszített munkatempó mellett, heteken (hónapokon) át készült sokszor hajnali 3-4 óráig és mint ilyen, egész biztosan bugos itt-ott. Semmi vész, szólj, javítjuk.

Harmadrészt, ha van jó ötleted, javaslatod, hogy hogyan lehetne fejleszteni, mi hiányzik, ne tartsd magadban (ez eleve az a hely, ahol ha értelmes mondandód van, semmiképp se tartsd magadban... a nem értelmeset viszont mindenképp... :-)).

Akkor tehát?

Végszóként álljon itt kedvenc idézetünk még a hőskorból: akkor hát messük el a virtuális nemzeti színű szalagot, ahogy Bástya elvtárs tette, amikor megnyitotta a Szocialista Szellem Vasútját! Ezennel Tietek a tér, tisztelt írni, publikálni vágyók, legyetek bő beszéddel, és bő kritikával, magatok, és minden iránt! Előre!

Azóta történt

  • LOGOUT - ezmiez?

    A LOGOUT.hu célja, hogy Prohardver lapcsalád felhasználói publikálhassanak cikkeket és blogposztokat.

  • Felnő a LOGOUT

    Az egy éve indult közösségi oldal köré mára komoly közösség szerveződött.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.