2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Felnő a LOGOUT

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az egy éve indult közösségi oldal köré mára komoly közösség szerveződött.

[ ÚJ TESZT ]

Rövid címlapos írás lesz ez, melynek egyetlen apropója, hogy az oldal az elmúlt hetekben számos alkalommal átlépte a napi 10 ezer látogatót (Medián adat). Egy éve indult a LOGOUT.hu, és bevalljuk férfiasan, magunk sem tudtuk, hogy mi sül ki belőle. Ezt lehetett koncepciótlanságnak, felkészületlenségnek is értékelni, számos web2-es cikkben meg is kaptuk a magunkét...

...de az igazság az, hogy a koncepció mindig is az volt, hogy a Prohardver portálok hatalmas olvasótábora és fórumosai együtt talán tudnak alkotni valamit, amit mi a szerkesztőségben, ha megszakadunk sem. Ja, és hogy nem blogengine-t csinálunk, hanem eleve egy portált, ahova bárki írhat.

És lőn. A LOGOUT.hu mára kamaszkorba lépett, sok gyerekbetegségét levetkőzte, és ami a legfontosabb, ízig-vérig közösségi portállá nőtt. Egymásnak írunk, szakmai dolgokról és magánéletről, hobbiról és egyéb érdekes témákról is. Egymásnak írunk, egymást olvassuk.

Gratulálok mindannyiunknak! Előre a világuralomig vezető lenini úton! :)

Ui: nagy fejlesztésekben vagyunk, de természetesen jön a személyes oldalankénti rss, és egyéb hiányzó kényelmi fícsörök.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.