2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lenovo U310 - A könnyed útitárs

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Lenovo legújabb ultrabookja, mely ezúttal almás köntösben jelentkezik.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Tisztelt Mindenki!

Annak érdekében, hogy elkerüljük a félreértéseket elmondanám, hogy a "Lenovo U310"-es gépről már olvashattatok a Prohardver-en, egy a "Sony Vaio T" ultrabook-ot is magába foglaló cikkben a hónap elején.

Most mégis úgy döntöttem, hogy én is szemügyre veszem a masinát, kicsit átfogóbb és részletesebb tesztekkel, mivel számomra nagyon megnyerő gépnek tűnt/tűnik a Lenovo U310-es ultrabookja.

A gép kicsomagolását követően az első dolog ami eszünkbe jut, az amerikai konkurens cég kis félbeharapott almája.

Nem bonyolítanám túlságosan, mivel csak arról van szó, hogy az U310-es egy az egyben úgy néz ki mint a 13"-es MacBook Pro.

Igen, valóban nagyon jól néz ki és tényleg olyan, mintha egy MacBook-al dolgoznánk, de... ez most egy teljesen szubjektív vélemény.
Lehet, hogy egy kicsit elfogultság, de nekem ebből a gépből hiányzik maga a Lenovo. Ezt csak azért írtam le, mivel a logón kívül semmi lenovós nincs a gépben és így számomra csak egy "MacBook" klón a Lenovo-tól".
Érzem én, hogy erős ez a kijelentésem, de ha lehet, maradjunk baráti hangnemben amikor majd elárasztotok hozzászólásokkal és ne kövezzetek meg ezért. :)

Nos, ha már így letudtuk azt, hogy az U310-es (szerintem) egy MacBook klón, akkor most vegyük szemügyre, hogy mit is alkottak a Lenovo szakemberei!

Jó olvasgatást!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.