2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Kormány vásárlási bonyodalmak

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kevés pénzből nem egyszerű valami használhatót venni, de megpróbáltam és sikerült!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Előszó

November 5.-e, a nevem napja. Nem volt sok mindenre szükségem, ezért inkább kértem egy olcsóbb kormányt. Használtan sok jót nem találtam, ezért ellátogattam egy közeli hipermarketbe, ahol megvettem őt. Hát, nem hogy nem igazán váltotta be a remények, borzalmas, pontatlan volt. Ellenségemnek se ajánlanám. Fokozta, hogy például az ígért FFB se működött. Három nap után a bal vissza húzó rugó eltört, ezért visszakerült a boltba, ahol átvizsgálták, és a pénzem visszakerült hozzám. Még leszorítót se adtak, borzalmasan mozog. Ezt a kormányt senkinem sem ajánlom.

Szóval ott álltam 6000 forinttal, és kormányt szerettem volna, átugrottam hát a madaras tescoba , ahol elkezdtem nézelődni, és megtaláltam a SpeedWheel 5-öt. Na, hát nagyon oda voltam tőle, és csak 10 ezer volt. Vibráció, FFB nem volt benne, de a dolgát tudta nagyon, sajnos kb. 30percig. Pedig a kormány méretes, kellemes fogású, jó kormány volt.
Szóval 30 perc után sajnos véget ért a móka, két óra tömör szenvedés jött. Mivel a dobozban drivert nem találtam, ezért internetről halásztam párat, egy működött, a kormány újra középen állt. De minden szaggatott iszonyatosan a drivertől, ezért leszedtem, hoppá, nem szaggat, és jó!
Sajnos 2 nap múlva kábelt rendeztem, kihúztam a kormányt is, és nem volt hajlandó menni, újra eljátszani, mindig. Két hétig szépen elment így, aztán néhány versenyen rángatott, össze vissza. Megnéztem, és a bal tengely egy pontján a kerék átugrik teljesen jobb irányba, máshol meg remegnek a kerekek. A leszorító egyszerű, és jó. Összesen 3 hetet volt nálam. Ajánlható, nem rossz az áráért.

Most visszakerült ő is a boltba, pénzt kértünk, de a madarasban csak rosszat sejtető kormányok voltak, ezért átugrottunk újra a hipermarketbe. Itt megtaláltam a mostani kormányom.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.