2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Desire 530 – túlárazott belépő?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Azoknak ajánlanám, akik vágynak egy jól használható, jó minőségű, tartósnak tűnő készülékre, és jó támogatást szeretnének.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Külső

A külső mindig szubjektív megítélés, nekem elsőre furcsa volt a megjelenése. Szemből az 5 MP-es előlapi kamera, a fény-, és közelségérzékelők, a beszélgetési hangszóró, az 5"-os HD felbontású, vagyis 1280*720-as Super LCD kijelző, alul egy HTC logó, a beszélgetési mikrofon, és a csengőhangot megszólaltató hangszóró található. Utóbbi roppant praktikus, hisz így puha felületre rakva nem veszítünk hangerőt és meghallunk minden hívást, értesítést.

A kijelző szép, napfényben kicsit nehezebben olvasható, de ez egy világosabb témával orvosolható. Nekem nem okoz gondot olvasni ilyen erős nyári napfényben sem. Természetesen van automatikus fényerőállítás, mely remekül működik. Hívás közben a közelségérzékelő lezárja a kijelzőt, ha az arcunkhoz emeljük.

Az oldalsó rész nem hoz sok izgalmat. Felül található a 3,5 mm-es jack csatlakozó, bal oldalt a SIM és SD-kártya takaró, alul a szabványos microUSB csatlakozó, jobb oldalon pedig a hangsúlyos piros ki/bekapcsoló gomb illetve a kijelzőt is ez zárja le és oldja fel. Felette találhatók a hangerőszabályzó gombok. Mindegyiknek határozott kemény nyomáspontja van, én imádom.

Összességében az összeszerelés példás, nem recseg, nem ropog a készülékház. Víz- és porállóság nincs, hogy a kijelző védve van-e, arról nem találtam információt, gyanítom, valamilyen karcálló bevonat van rajta, de más nem hiszem.

A hátlapon található egy 8 MP-es autófókuszos kamera, alatta egy LED villanó, és egy másodlagos mikrofon. Videót HD-ben tudunk felvenni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.