2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Felszólamlás

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Minap, pontosabban a mai nap, épp a Blaha Lujza térre vitt utam. Mivel munkakörömből fakadóan...

[ ÚJ TESZT ]

Minap, pontosabban a mai nap, épp a Blaha Lujza térre vitt utam. Mivel munkakörömből fakadóan kevéssé lehetne megoldása a közlekedésre-áruszállításra a békávé, így a cégtől kapott autót használom. Eme autóhoz mellékeltek nekem egy parkoló kártyát is. Itt chipkártyára kell gondolni, amit előre vesz meg az ember fia-lánya, esetünkben 5k forintért, hogy azt az autómatóba dugva tudja, kényelmesen fizetni a parkolását. Meg is vettem 10:16 perckor a jegyet, mely 10:59-ig volt érvényes. Annak rendje és módja szerint kiraktam a kocsiba. Majd balra el...
Mikor visszatértem a kocsihoz látom ott a piros csomag. Na mondom de jó. Mégis mire fel? Főleg 10:27 perckor.
Ügyfélszolgálat felhív. Mondják menjek be vigyem be a jegyet és írjak egy ''felszólamlást''. Így kiírva nem, tévedés. Elmentem a Hegedűs Gyula utcai bruttó 4nm-es ügyféltérrel megáldott irodájukba, elmondtam bánatomat, megírtam a felszólamlást. Majd a hölgy kedvesen közölte, hogy panaszomat 30 napon belül elbírálják és ha elutasítják akkor kiértesítenek.
Kiértesítenek arról, hogy érvényes parkoló cédulám ellenére megbüntetnek és lesznek-e szívesek eltekinteni a büntetéstől.

No comment...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.