Hirdetés

2020. szeptember 25., péntek

Gyorskeresés

Celldorado, Jamba és a jelszólopás

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Telefóniába, mert mobiltartalom. Akármibe meg azért mert ez sehova máshova nem.. Ülök a gép előtt,...

[ ÚJ TESZT ]

Telefóniába, mert mobiltartalom.
Akármibe meg azért mert ez sehova máshova nem..

Ülök a gép előtt, egyszercsak üzenet jön MSN ablak felugrik, haver az, ám nincs online, és rá nem jellemző módon angolul kommunikál, linkel:

"Hey ******* hey check this out the hottest person we both know signed up for this site i cant believe they put those naked pics on there go here and sign up to login and see them they're crazy http://bandiras2.bamitcamit.com "

Hirdetés

HE?
Mi van?

NOD32 dolgozik, bátrak leszünk, mégis csak az ÉN meztelen képeimről van szó. klikk. NOD nem rinyál, vírus, féreg nincs, de van rosszabb.Aki akar klikkelhet.
Már a felhasználói nevemet is lopják, hátha így bevágódnak nálam!!!

Ez a legjobb:
"i cant believe they put those naked pics"
pont rólam... 27 éves szőrös, esztétikailag némileg kifogásolható, borostás, kissé(nagyon)pocakos, közepesen nagydarab állat.

Fene a gusztusát neki hogy van energiája felmászni a panel oldalán a nyolcadikra, bedugni az objektívet az ablakon és lekapni engem. Az oldal tartalmából persze semmit sem látok, mert a lábléc és a vörös háttér kivételével az Adblock mindent szűr (hála a mozilla fejlesztőinek)

Kíváncsi vagyok. Explorert úgyse használtam már hónapok óta...
Hajrá!... Szerelmi teszt... Wahhze... na lássuk mit bír a honlap. ott áll Ádám meg Éva falevélben. Ádám még némileg hasonlít is... klikk... név... anyád... név ... ... ... mobilszám... anyádat. szeretnéd mi? Na ebből elég volt.

Meztelen kép egyébként van rólam a családi albumban kisbabaként. megszerezték volna? A pedofil fajtájájukat!

Hogy spamot kapok az OK - arra van a Gmail spamszűrője - de hogy oldalakat hozzanak létre a meztelen képeim ígéretével...

És csinálják, mert ha nem menne, akkor nem csinálnák.

Adatvédelem rulz. Moost jött a haver online, éppen mesélem neki a történetet. Mondom neki jelszócsere, winrakás, tűzfal, NOD...
Kontaktlistáját persze lenyúlták. Hurrá... adatvédelmi szabályzat mi? Szoruljanak be a trezorba a pénzükkel két hónapra és egyék meg azt.

update:

lehet nem is tőle jött... de akkor is gáz hogy pont nekem ajánlgatja a saját fotóimat.
http://prohardver.hu/tema/msn_messenger_kerdesek_es_valaszok/hsz_3244-3244.html

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.