2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Canyon CNE-CHP2 fejhallgató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Olyan terméket kerestem, amelyben a mélyek erősek, nem drága, diszkrét kialakítású és nem túl nagy.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Már régóta ért bennem a szándék egy fejhallgató vásárlására, de mindig elodáztam a dolgot. Egyrészt mivel nem utazom annyit, hogy megérje beruháznom egyre, másrészt gépiparban, több tonnás szerkezetek mozgatásánál nem szerencsés köztük fejhallgatóval mászkálni. Otthonra pedig feleslegesnek éreztem.
Bár még az előző munkahelyemen átalakítottam egy ipari hallásvédőt, hangszórót és csatlakozót szerelve bele, de az kevésbé volt veszélyes munkahely, ott nem okozott problémát.

Ám úgy alakult, hogy egy ideje más munkakörben dolgozom. A közvetlen zenehallgatás nem, ellenben a közvetett az megengedett, így újra felmerült egy fejhallgató vásárlásának ötlete. Az ötletet tett követte, így került - hirtelen fellángolásból történő - megvásárlásra a fent jelzett Canyon fejhallgató. Hogy ez bölcs döntés volt-e, a végén kiderül.

Ami biztos volt számomra, hogy olyan terméket keresek, amiben a mélyek jelentősen szólnak, nem kifejezetten drága, és diszkrét kialakítású, nem túl nagy - elvégre irodában lesz használva, ahová nem illenek a fél fejet befedő termékek.

Az első utam a Tesco-ba vezetett, mivel emlékeztem, hogy itt van egy sor, ahol meg lehet hallgatni pár fejhallgatót. Sony, Philips, Urbanz, és még vagy kettő, amiknek a neve nem maradt meg. Alapvetően csalódás volt mindegyik, a Sony mdr-zx310 kivételével, aminek kellemes hangja volt, megfelelő mélyekkel. A közel 10 000 forintos ára már nem volt annyira kellemes, irodába már túlzottnak éreztem, magánhasználatra viszont megvettem volna. Ekkor azt gondoltam, hogy vásárlás előtt inkább tájékozódom, milyen lehetőségeim vannak, ám ez végül nem történt meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.