2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Kultúra rovat

BOSS ME25 középkategóriás gitáreffekt

Egy rövid szösszenet gitárosoknak és nem gitárosoknak egy pofás és korrekt multieffektről.

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

Bevezető

Ez az írás elsősorban a magam szórakoztatására készült, másodsorban pedig a Gitáros-topik lakóinak. Az írás az én szubjektív véleményemet tükrözi, ha valaki valamiben nem értene egyet, szívesen megvitatom vele azt a cikk alatt. Mivel ez az első írásom, az építő jellegű kritikákat szeretettel várom.

Maga a "cucc"

Tehát most a híres BOSS égisze alatt megjelent ME-25 padló/multieffektről lesz szó. Maga az eszköz a kisebb, vagy hogy pontos legyek középkategóriás multik kategóriájába sorolandó. Természetesen az ára is ezt tükrözi: én potom 46 ezer magyar pénzért vettem.
Le kell szögeznem nekem teljesen megérte, nagyon sokoldalú a cucc. Egyetlen negatív tapasztalatom, hogy a doboz nem tartalmazta az adaptert. Ezt teljesen jogosan rója fel hibának az ember, elvégre nem egy stompboxot vásároltunk. Elképzelhető, hogy a boltban "maradt ott", de ezt szeretném kizárni mint lehetőséget. Viszont kapunk egy teljes értékű Sonar LE 8.5 stúdióprogramot.

Maga a készülék szemet gyönyörködtető látvány, ahogy a fényes, fekete fém burkolatában tündököl. Ránézésre is masszív darab. Volt szerencsém egyéb padlóeffektekhez (Zoom g2.1, Digitech RP100), ég és föld a különbség mind anyagminőségben, mind dizájnban. Persze nem is egy kategória, de csak arról alkotok véleményt ami megfordult már a kezeim között. A doboz tartalma még egy vaskos manual és egy preseteket tartalmazó lista is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.