2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Aula Ghost Shark egér

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Gamer egér jó ár-érték aránnyal, 9 gombbal és 2000 dpi-vel, mindemellett kiemelkedő ledes dizájnnal.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés


Aula Ghost Shark

Előző egerem egy A4TECH x7 gaming mouse (x 710mk) volt, és meg kell mondjam, nagyon korrekt volt az árához képest, szoftveresen szinte mindent tudott, amit a nagyok, a bal klikken kívül minden gombja programozható volt, még a makrók sem maradtak ki a szoftverből, ezt tudta 2000 dpi mellett.

Négy évig működött, első két évében játszottam vele rendesen (WOW, később COD), szóval volt benne néhány kattintás, aztán a bal gombja feladta. Ma már nem igazán játszom, szimplán csak megszoktam a 2000 dpi-t meg a programozható gombokat, amiket értelemszerűen már a Windows alatti tevékenységem meggyorsítására használok.

Ezek után mindenképp olyat szerettem volna, ami tudja a következőket:

- legyen 2000 dpi-s
- 3 db programozható gomb a bal oldalán
- illetve ha lehetséges, legyen valamilyen dizájnja

Megfordult a fejemben, hogy veszek egy pont ugyanolyan A4TECH-et, csak sajnos az általam elérhető webáruházban ezt az egeret 1 év garanciával adták. Ott volt mellette azonos áron a címben említett darab, 3 év garival és a csodálatos ledes világításával, amivel engem speciel pont megvett kilóra. Úgyhogy bevallom, nem nézelődtem weben, nem olvastam véleményeket a fórumon, hogy érdemes-e megvenni. Elég hirtelen felindulás volt, amit a ledes világításának köszönhetett.

(Egyeseknek persze a gép külseje az utolsó, de rólam nem árt tudni, hogy a gép ki van pakolva ledes ventikkel és fénycsövekkel, nemrég cseréltem a billentyűzetem is egy ledes háttérvilágításos darabra, ami az egyetlen olyan dolog, ahol tényleg van haszna is, nem pedig csak dizájn-elem a ledes világítás.)

Egyszóval, úgy éreztem, ezt nekem találták ki, elvégre, ha egy dologgal több világít az asztalon, akkor én már boldogabb vagyok :) . Ez is 2000 dpi-s, többre nincs is szükségem, a 3 év garancia azt éreztette velem, hogy szemetet csak nem kapok, szóval már rendeltem is.

Mondhatni hatalmas dobozban érkezett hozzám az egér, elöl kis mágneses ajtóval be is lehet lesni a dobozba, azonban a tartalma csak a kötelező: user manual, driver cd, és természetesen az egér. Persze, a bal szélén az expert gaming mouse címszó mosolyogtató.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.