2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Amatőr fülhallgató átalakítás

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Készítsünk két rossz fülhallgatóból egy jót!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Sziasztok!

Szeretném bemutatni nektek, hogyan is lehet két rossz fülhallgatóból egy jót készíteni a legalacsonyabb költségvetésből. Az elkészítés során semmilyen professzionális eszközt nem használtam. A szerszámok mindegyike megtalálható még a TESCO polcain is.

Az átalakításra azért volt szükségem, mert a Sennheiserem eredeti kábele megsérült és elment a jobb füléből a basszus. Sajnos, mikor ez történt, nem volt lehetőségem a szerelgetésre, így amint tudtam beszereztem egy újabb fülest, egy "Sennheiser CX 400-II Precision Black"-t. A régit pedig eltettem, hogy majd ha lesz rá időm és energiám, átszerelem a szifonom fülesére. Ennek a menetét fogom most leírni és képekkel ilusztrálni.

De előtte:
Köszönet illeti Mtt bloggerünket, aki cikkével megadta a végső lökést, hogy én is építsek ebből az egészből egy cikket. Aki olvasta a cikkét, az joggal mondhatja, hogy az enyém már unalmas és minek még egy cikk ugyan arról a témáról. A nála belinkelt "how-to"-ban felhasznált szerszámok nem éppen találhatók meg minden háztartásban, ezért is éreztem azt, hogy nekem be kell mutatnom, hogy mind ez megvalósítható egyszerű, hétköznapi(bb) dolgokkal is. Egyébként az, hogy a cikkünk témája megegyezik, az a véletlen műve, nem az ő babérjait szeretném lelegelni, a tisztelet továbbra is őt illeti.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.