2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

A PR legjava

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A sajtóközlemény konteszt dobogóesélyes pályaműve.

[ ÚJ TESZT ]

Naponta átlagosan biztos beesik a postaládánkba 3-4 hazai és 1-2 angol nyelvű sajtóközlemény. Polacheck mester feladata ezek között mazsolázgatni és a lényegesebbeket kissé megvágva (marketingdumát lecsípve) a nagyérdemű elé tárni, de ami ma jött, azt inkább átküldte, a hozzáfűzött kommentet nem idézném, mert nem szalonképes.

Az egy dolog, hogy teljesen megmagyarázhatatlan okokból mindenféle PR cégek sajtólistájára felkerülünk, én speciel rendszeresen értesülök róla, hogy a P-Nívó Betonexpressz kerékpárcsapata mikor és hol áll rajthoz, milyen eredménnyel és milyen alakút ürítenek a versenyzők, de jönnek a hírek új tévékről, mikrosütőkről és egyéb okosságokról is.

A mai nyertesünk azonban szegről-végről belevág az oldalunk, illetőleg az oldalaink profiljába, az EA-nek sikerült egy olyat produkálnia, amitől érthetően nem foszthatjuk meg a közvéleményt:

Szerelme ellen focizott Kovácsovics Fruzsi

Kovácsovics Fruzsi a kedvese ellen lépett nemrég pályára a FIFA'09 4v4 focidöntőn. Az énekesnőt bármennyire is imádja Ben, a VIVA műsorvezetője, a játék közben nem kímélte. A szerelmesek egyébként szabadidejükben is gyakran fociznak, hiszen ez Ben kedvenc sportága.

Fruzsi kapusként igyekezett helyt állni a női csapatban, de szerelme többször is betalált a hálóba. Hogy ne legyen sértődés a dologból, a műsorvezető egy-egy gól után puszit nyomott szerelme homlokára.

"Jobb lett volna egy csapatban játszani, de nem okozott gondot az egymás elleni küzdelem sem. Nem vettük véresen komolyan a dolgot, jó kikapcsolódás volt, sokat nevettünk." - mesélte Fruzsi.

"Fruzsi korábban nem szeretett annyira focizni, de amióta együtt vagyunk, egyre jobban leköti ez a sport. Szinte minden meccsemre kijön, és drukkol nekem. Sőt, már a tévében is megnézi a meccseket!" - nevetett Ben, aki a zenészválogatott tagja. - "Ha náluk vagyunk Maglódon, néha kimegyünk a focipályára és rúgjuk a bőrt!"

Húvazze. Hírérték? Zéró. Kovácsovics Fruzsi nevét már hallottam, de ki az a Ben? Nekem a Project English One, Section One, Lesson One jut eszembe, általános iskola harmadik osztály: "Hi Tony! Hi Ben!"

Egyébként volt meghívónk is erre a kihagyhatatlan rendezvényre, de sajnos nem tudtunk elmenni. Pedig ha élőben láthattam volna Kovácsovics Fruszit a kapuban, óh, egek!

Hova lehet még süllyedni? Adjak tippeket?

Lagzi Lajcsi a FIFA'09 játszása közben első ízben eperillatút szellentett

Sebeők János a minap a 82-es trolin hallotta, ahogyan két fiatal a FIFA'09-ről beszélget

Kiszel Donatellácska már két hete, hétfőn kipróbálta a solymári Auchan áruházban a FIFA'09-et, anyukája felhúzta a szemödökét

Az ismert roma showman beginner fokozatban két gólt lőtt a hírhedt Katmandu Öregfiúk válogatottjának a FIFA'09-ben

Ehh...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.