2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy oprendszer ami szemet szúr!

    No vágjunk bele!
    A PCLinuxOS, az Ubuntuhoz, vagy a Mandrivához hasonlóan egy linux disztribúció.
    A Mandriva Linuxból fejlődött önálló disztribúcióvá.
    Főleg a kezdő, Linuxszal még csak most ismerkedő felhasználókat célozza, de a haladó felhasználók is előszeretettel használják. Nyilt forráskódú, így szabadon alakítható, terjeszthető. Telepítés után egy teljesen konyhakész rendszert kapunk, amely már tartalmaz minden fontosabb felhasználói programot, multimédiás kodeket, és ami a legfontosabb, eszközmeghajtót. A weboldalunkról letöltve, egy iso fájlt kapunk, amit cd-re kiírva, egy bootolható live cd-t eredményez. A cd-röl való bootolás beálitása után, tegyük a cd-t az olvasóba, majd inditsuk újra a gépet, ezután már bebootol a rendszer. Ha megtetszik, az asztalon találsz egy install nevű ikont, erre kattintva elindul a telepítés.
    A nyáron leforditottuk magát az operációs rendszert, most a felhasználói programok vannak soron. A PCLinuxOS Magyar változatát letölthetitek erröl a weboldalról:www.pclinuxos.hu
    Ezen a weboldalon minden segitséget, és támogatást megtaláltok!
    Többek közt fórumot, wikit, irc chat-et, és egyre bővülő dokumentum tárat, amelyet más disztribúciót használó felhasználók is szivesen látogatnak majd.

    Tehát, várunk mindenkit sok szeretettel!

    PCLinuxOS Magyarország - Közösségi Fórum

    zsebtyson 16 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.