2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Magyarul Balóval... És Boggal :D

    2017.01.11 Magyarul Balóval - Digitális életünk holnapja

    *Sajnos csak regisztráció után tekinthető meg az RTL Most-on.

    Zoja™ 7 éve 0

  • R.I.P Cyanogenmod

    Kíváncsi lennék, hogyan lesz tovább, ha egyáltalán lesz tovább. Főleg ezzel a Lineage-el nem vagyok tisztában, hogy mi is lenne. Valakinek valami bővebb infója nincs esetleg?

    [link]

    Zoja™ 7 éve 10

  • Szokatlan hangszer

    Zoja™ 7 éve 6

  • Mintha borostás lett volna…

    Mintha borostás lett volna… – Csak másnap esett le a nyíregyházi férfinak, hogy nem is nő volt, akivel lefeküdt.

    Baloldali kép: Illusztráció (getty images) / Jobb oldali kép: L. Róbert nőként mutatkozott be, és a sértett hitt is neki. Csak másnap rémlett fel neki, hogy borostás volt az ő Szintiája (Zsaru magazin)

    Nyíregyháza – A 38 éves nyíregyházi férfi egy teletext chaten ismerkedett meg a Nyírmadán élő Szintiával, másnap már találkozót beszélt meg a hölggyel a saját lakásán – írta meg a Zsaru Magazin.

    Amikor a nő megérkezett, a férfi először jókora termetén lepődött meg: a telefonban Szintia ugyanis teljesen máshogy írta le magát. De végül beengedte a lakásba, és rögtön a tárgyra tértek.

    Miután sor került a szexuális aktusra, a vendég kiolvasta a férfi tenyeréből, hogy csak 8 év van hátra az életéből. Méghozzá azért, mert valaki megátkozta. Viszont a férfi nagy szerencséjére ő le tudja venni a rontást róla – amihez egy pohár vízre, sóra és némi borsra van szüksége. No meg egy kis egyedüllétre a kikeveréshez.

    Folytatás...

    Zoja™ 8 éve 21

  • Ajánljatok szakirodalmat...

    Sziasztok.

    A napokban volt szerencsém látni egy 3D nyomtatót éles működés közben és annyira magával ragadott a dolog, hogy a fejembe vettem, hogy építek egy low cost verziót saját felhasználásra.

    A mechanikai és elektronikai részek megépítése nem okozna gondot, elég sok megoldást találtam a neten, de a vezérlés már olyan oldala a dolognak, ami akadályt jelent számomra.
    Arduino alapokra építenem, legalábbis első körben ez lett a kiszemelt áldozat, viszont a programozási tudásom konvergál a nullához. Ahogy néztem, C++ alapokra épül az Arduino programozás, ehhez kérnék ajánlásokat tőletek, akár könyv formájában is. A lényeg, hogy abszolút kezdőknek szánt irodalom kellene, hogy az alapoktól megérthessem a dolgot.

    Mindemellett minden cikket, linket és szakmai tanácsot szívesen fogadnék, amik segíthetik a 3D nyomtató megépítését.

    Előre is köszönöm a segítségeteket.

    Zoja™ 8 éve 13

  • Apai reflexek

    Zoja™ 9 éve 0

  • Hogyan csinálj egy 1500 dolláros szendvicset 6 hónap alatt

    Hát ezen jót mosolyogtam, de legalább kipróbálta a srác, hogy milyen is, mikor nem a boltok polcairól levett alapanyagokból kell kaját készíteni. :D

    Forrás: origo.hu

    Zoja™ 9 éve 0

  • Ez mi?

    Mostanában hanyagolom a közösségi médiákat, TV-t, mert mindenhol a menekültkérdést nyomják. Nekem pedig pont elég (még sok is) annyi információ, amit a munkahelyemen kénytelen vagyok elviselni napi 8-10 órában.

    Félreértés ne essék, nem hagy hidegen a téma, csak fenntartásokkal kezelem azokat az információkat, amiket az elferdített, cenzúrázott média leközöl és kicsit kezdek besokallni.

    De ez... Ezt már soknak érzem...

    Zoja™ 9 éve 36

  • #Elgondolkodtató

    Zoja™ 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.