2021. március 6., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Magyarul Balóval... És Boggal :D

  2017.01.11 Magyarul Balóval - Digitális életünk holnapja

  *Sajnos csak regisztráció után tekinthető meg az RTL Most-on.

  Zoja™ 4 éve 0

 • R.I.P Cyanogenmod

  Kíváncsi lennék, hogyan lesz tovább, ha egyáltalán lesz tovább. Főleg ezzel a Lineage-el nem vagyok tisztában, hogy mi is lenne. Valakinek valami bővebb infója nincs esetleg?

  [link]

  Zoja™ 4 éve 10

 • Szokatlan hangszer

  Zoja™ 4 éve 6

 • Mintha borostás lett volna…

  Mintha borostás lett volna… – Csak másnap esett le a nyíregyházi férfinak, hogy nem is nő volt, akivel lefeküdt.

  Baloldali kép: Illusztráció (getty images) / Jobb oldali kép: L. Róbert nőként mutatkozott be, és a sértett hitt is neki. Csak másnap rémlett fel neki, hogy borostás volt az ő Szintiája (Zsaru magazin)

  Nyíregyháza – A 38 éves nyíregyházi férfi egy teletext chaten ismerkedett meg a Nyírmadán élő Szintiával, másnap már találkozót beszélt meg a hölggyel a saját lakásán – írta meg a Zsaru Magazin.

  Amikor a nő megérkezett, a férfi először jókora termetén lepődött meg: a telefonban Szintia ugyanis teljesen máshogy írta le magát. De végül beengedte a lakásba, és rögtön a tárgyra tértek.

  Miután sor került a szexuális aktusra, a vendég kiolvasta a férfi tenyeréből, hogy csak 8 év van hátra az életéből. Méghozzá azért, mert valaki megátkozta. Viszont a férfi nagy szerencséjére ő le tudja venni a rontást róla – amihez egy pohár vízre, sóra és némi borsra van szüksége. No meg egy kis egyedüllétre a kikeveréshez.

  Folytatás...

  Zoja™ 4 éve 21

 • Ajánljatok szakirodalmat...

  Sziasztok.

  A napokban volt szerencsém látni egy 3D nyomtatót éles működés közben és annyira magával ragadott a dolog, hogy a fejembe vettem, hogy építek egy low cost verziót saját felhasználásra.

  A mechanikai és elektronikai részek megépítése nem okozna gondot, elég sok megoldást találtam a neten, de a vezérlés már olyan oldala a dolognak, ami akadályt jelent számomra.
  Arduino alapokra építenem, legalábbis első körben ez lett a kiszemelt áldozat, viszont a programozási tudásom konvergál a nullához. Ahogy néztem, C++ alapokra épül az Arduino programozás, ehhez kérnék ajánlásokat tőletek, akár könyv formájában is. A lényeg, hogy abszolút kezdőknek szánt irodalom kellene, hogy az alapoktól megérthessem a dolgot.

  Mindemellett minden cikket, linket és szakmai tanácsot szívesen fogadnék, amik segíthetik a 3D nyomtató megépítését.

  Előre is köszönöm a segítségeteket.

  Zoja™ 5 éve 13

 • Apai reflexek

  Zoja™ 5 éve 0

 • Hogyan csinálj egy 1500 dolláros szendvicset 6 hónap alatt

  Hát ezen jót mosolyogtam, de legalább kipróbálta a srác, hogy milyen is, mikor nem a boltok polcairól levett alapanyagokból kell kaját készíteni. :D

  Forrás: origo.hu

  Zoja™ 5 éve 0

 • Ez mi?

  Mostanában hanyagolom a közösségi médiákat, TV-t, mert mindenhol a menekültkérdést nyomják. Nekem pedig pont elég (még sok is) annyi információ, amit a munkahelyemen kénytelen vagyok elviselni napi 8-10 órában.

  Félreértés ne essék, nem hagy hidegen a téma, csak fenntartásokkal kezelem azokat az információkat, amiket az elferdített, cenzúrázott média leközöl és kicsit kezdek besokallni.

  De ez... Ezt már soknak érzem...

  Zoja™ 5 éve 36

 • #Elgondolkodtató

  Zoja™ 5 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.