2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ajándékba kapott Bionic Commando

    Egy-két hete történt, hogy épp az Xbox360-as fórum topicot olvasgattam, (milyen meglepő :) ) amikor is egy OFF poston akadt meg a szemem, ami Gebriel tollából származott.
    Konkrétan ezt írta: "Ha kell valakinek ajándékba egy Bionic Comanndo jelezze privátba." Ekkor már 5perc eltelt a hozzászólás beérkezésétől, de én azért írtam egy privátot. Nagy döbbenetemre már kérte is a címemet, stb... Nem gondoltam volna, hogy a mai világban létezik még ilyen, hogy valaki a pénz helyett inkább ajándékba odaad egy eredeti szoftvert egy vadidegen számára, önreklám, vagy bármi más haszonszerzés célja nélkül.
    A postaköltség átutalása után érkezett is egyszer csak a bubis boríték :) Benne a beígért játék, karcmentesen minden cuccával.
    Ezt a játékot amúgy sem vittem végig, mert visszakérték a lemezt anno, és nem jutottam a végére. Tehát az öröm nagy volt.
    Viszont a sors pikantériája, hogy amíg a csomag valahol az országot járta a postahálózaton keresztül, addig én szereztem magamnak egy finom 3LED-et. Tehát a játék ismételten csak a polcon támaszkodik, és az ablakon beszűrődő napfény által csillogtatott borító jelzi felém, a játék várja, hogy levegyék onnan. A gép azóta szervizben van, és bármelyik nap vissza jöhet.

    Folytatás...

    woodbear 14 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.