2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Csigumánia :)

    Itt a tavasz, felébredtek a nagy csiguszkáim. Sikerült elpasszolnom a kb. 100 db pici csigabébit is. :) Symbi segítségével hazacipeltünk nekik egy nagy akváriumot úgyhogy most már jöhetnek-mehetnek. Plusz Symbi csinálta meg az akváriumtetőt is hozzá. :B Full luxus kecójuk lett, van már faág is nekik, majd még szeretnék másikat is berakni, meg ha találok akkor kapnak pár műnövénykét is. :)

    És ha már elpasszoltam a sok picit, magamat is megajándékoztam két darab mini Lissachatina iredalei csiguval. Nagyon kis szépek már most. :)

    Az ébredés után

    Az új kecó

    Folytatás...

    Tulipanti 11 éve 10

  • Összegzés:)

    Ma lepakoltam a Me to You macijaimat és a Blue Nose figurákat. Macim 72 db van, Blue nose állatka pedig 38 db. :))

    Az egész kupac

    A legelső

    Barna különlegességek

    Limited Edition

    Jelmezes banda

    Tulipanti 11 éve 7

  • Mérnökasszony lettem :D

    Tegnap sikeresen leállamvizsgáztam, így a sulis korszak is lezárult. Még nem igazán fogtam fel a dolgot, de azért örülök neki nagyon. :) Rengeteg meglepetést is kaptam, nem is gondoltam volna. :) Párocskámtól egy Nokia 808-at kaptam fehér színben és egy hozzá illő Tulis tokot. Plusz kaptam még egy csibés Me to You macikát is. Párom anyukája csinált nekem cukormentes, fehérlisztmentes somlóit, anyum pedig túrórudi tortát sütött nekem (persze azt is update-osan :D ). Olyan aranyos volt mindenki! :B

    Az első képet a Párocskámtól nyúltam le. :K

    Tulipanti 11 éve 16

  • Esti szösszenet Symbinél és Tulinál :)

    Este kapcsolgatom a tv-t, találok valamit ami érdekel, magam mellé teszem a távirányítót. Symbi közbe netezik. Egyszer csak azt veszem észre hogy a kezében a távirányító és átkapcsolja a NatGeo-ra vagy a Discovery-re. Utána egy pár másodpercig nézi és netezik tovább, a távirányítót persze maga mellett hagyja...:)) Az említett két adót nem szeretem nézni, mert mindig vagy a világvégére mondanak ezerféle variációt, vagy pedig repülőgép katasztrófát mutatnak be. Hülyét kapok ezektől...:))

    Tulipanti 11 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.