2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lineage2 mint élet szimulátor?

    Egy barátommal szoktam arról beszélgetni, milyen jó is lenne így huszonévesen kőgazdagnak lenni, mi miért nem tudtunk beleszületni a jóba. Szórni a pénzt bűntudat nélkül minden hétvégén, saját menő autóval járkálni.

    Csapjunk bele, mi is az a Lineage2? Ez egy MMORPG, online játszható karakterfejlesztős játék, ahol annál jobb vagy minél magasabb szinten van a karaktered és minél jobb eszközei vannak a harcra. Hasonló, mint a WOW csak ebben nagyobb hangsúlyt kapott a PVP(1). Leszögezném, csak tört szervereken játszottam, eredetin sose, valahogy annyit nem ért nekem, hogy havidíjat is fizessek érte.

    Nos, mitől hasonlít ez akkor az életre? Kezdjük azzal, hogy létrehozod a játékban a karaktered, avagy az életben megszületsz :). Eleinte minden új, minden dologra rácsodálkozol, próbálod megérteni, hogy működnek itt a dolgok. A felfedezés vágya visz előre, nem törődsz azzal, hogy semmid nincs. Látsz nagyobb karaktereket a városokban, irigykedsz, vagy éppen felnézel rájuk, hogy ők már elérték azt a szintet. Barátokra, ellenségekre teszel szert, együtt mászkáltok, fedezitek fel a világot ( az életben ez lenne az iskola? :) ). Még nem tekintitek a fejlődést munkának, még talán élvezetes is a dolog. Gyűjtögetitek az adenát(2) de még kevés van ahhoz, hogy egyedül boldogulj.

    Folytatás...

    tikodi 15 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.