2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nektek miért az a nicknevetek, ami?

    Szevasztok!
    Kiváncsi vagyok, hogy nektek honnan jött az itteni nevetek. :K
    Nekem innen: régebben regisztráltam valami játékba és éppen kellett otthon szemcsepp. Namármost mi mindig ezt a taleumot használjuk. Én meg beírtam a szemcsepp nevét jelszónak. Azóta ez szintet lépett, már nicknévnek használom a "kibővített" verzióját. :)) Így lettem Thaaleum. :D Szerintem jól hangzik. :K (Tudom elég béna történet, de hát csak erre futotta ;] )
    Nektek mi a sztoritok?

    Thaaleum 9 éve 101

  • Az Egyesült Királyságban is eljött a Black Friday napja

    Míg itt a Logouton sokan anyáznak és siránkoznak Black Friday miatt, addig a UK-ban sem sokkal jobb a helyzet: [link]

    Thaaleum 9 éve 4

  • Moto G 4G First Imprssions

    Sziasztok!
    Tegnap érkezett meg a vadonatúj Moto G 4G-m. Erről szeretnék most Nektek egy beszámolót írni.

    Előzmények

    Szerettem volna már laváltani a kissé belassult Lumia 520-amat. először a Xiaomi Redmi 1S-en akadt meg a szemem. Mindig is érdekeltek az olyan telefonok, amelyeket kis országunkban nem sokan birtokolnak. Így meg is rendeltük a telefont az edigital.hu-ról. Időközben azonban olvasgattam a Xiaomi topikját, és az ott leírtak nagyon elbizonytalalnítottak. Ezért a rendelést visszamondtuk. Ekkor kezdtem komolyabban érdeklődi a "kis Moto" iránt. Korábban is játszadoztam a gondolattal, hogy milyen lehet egy ilyen telefont használni, ám most úgy éreztem, eljött az idő, hogy megvásároljam.

    Megérkezett!

    Folytatás...

    Thaaleum 10 éve 5

  • Lumia 520 WP 8.1 tapasztalatok

    Sziasztok! :)
    Szeretnék írni a vadonatúj WP 8.1-ről, mely tegnap érkezett meg az 520-asomra (Telekom).
    Régóta vártam már ezt a mérföldkőnek ígérkező update-et, mely sajnos nem váltotta be a hozzá fűződő reményeimet.
    A frissítés kb 1 óra alatt települt fel, nem volt kicsi (kb 900 MB), alig fért fel a telefonomra.
    A hosszas telepítás után egy új zárolási képernyő fogadott, amiről lelógtak (?) a betűk és a számok. Ezt én nem tudtam mire vélni, valami nagyon igénytelenül nézett ki. :( A feloldás után a megújúlt startképernyő következett mely új funkciójával, a beállítható háttérrel tényleg nagyon jól néz ki. Viszont a negatív oldalon sorakozik az, hogy a csempék a start gomb benyomása után még kb egy másodpercig nem töltik be saját képüket, az animációk (melyek megújúltak, és egyébként szvsz sokkal jobban néznek ki, mint a régiek, bár lehet, hogy ez csak az újdonság varázsa) szinte mindig akadnak, ami eddig egyáltalán nem volt jellemző a rendszerre, és nagyon idegesítő tud lenni. Úgy látszik, a Microsoft nem tudta már optimalizálni a rendszert erre a hardverre, amit nem teljesen értek, mert régebben azt szajkózták, hogy mindig a leggyengébb hardverre optimalizálnak.
    Az új zenelejátszó elég jól néz ki, bár szerintem egy kicsit olyan, mintha nem a gyári progi lenne. A videók rész kivált a zenelejátszóból, nem tudom, hogy ezek miért nem fértek el egymás mellett.

    Folytatás...

    Thaaleum 10 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.