2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Iphone4 első teszt Symbi szemmel!

    Megkaptam pénteken a készüléket (Iphone 4 32 GB), ma lesz időm többet foglalkozni vele! Engedjétek meg hogy életem első iphone-járól egy kissé szokatlan módon írjak, illetve ezzel egy sorozatot szeretnék indítani, mert úgy érzem lesz folytatás!!

    A következő írás tehát egy 7 és fél évig Symbian használó első benyomásai az IOS-ről, tehát ennek tudatában olvasandó! :) (akár egy ajánló is lehetne azoknak, akik symbianről szeretnének váltani és még vacillálnak, de mindazoknak érdekes dolgok vannak benne akik hozzám hasonlóan első iphonejuk megvásárlásán gondolkoznak!!!!

    Nos, az első élmény egyszerűen sokkoló. Ilyen gyors rendszert, ilyen egyértelmű és kényelmes használhatóságot és ilyen gyönyörű készüléket még nem láttam. A kijelző is brutális, bár a Samsung Amoledje után számomra nem olyan nagy váltás, de tft-ből ilyet kihozni, hát gratula Pista bá’!!!

    A megvásárlás gondolata nem túl rég foglalkoztat egyébiránt, valahogy elvoltam a Symbian kicsiny világában, de nem éreztem azt, hogy az a platform számomra már újat tud mutatni. Amikor komolyabban elkezdtem kacsingatni az IOS felé, az egyik legfőbb aggodalmam a szövegbevitel volt. Sosem szerettem symbi QWERTY módot, feszélyezett, ha nagy néha bepróbálkoztam vele. Ezért is nőtt nagyon hozzám a nokiás t9 az elmúlt sok-sok év folyamán.

    Folytatás...

    Tanbá-apó 13 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.