2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Transformers 3 -Avagy a 3D a lényeg-

    SPOILERES LESZ

    Nem vagyok válogatós ha filmekről van szó, megnézem a zsé kategóriát ugyanúgy mint az igazi művész mozikat, de emellett nem tudok szó nélkül elsiklani.
    Előzetest láttam, még pár kis szösszenetet véleményt általános értékelést is olvastam róla, biztos ami biztos, de mind pozitív sőt, kiemelkedően pozitív volt az előző részekhez képest tehát gondoltam miért is ne.
    4 fő részre bonthatjuk a problémákat:
    -Reklámok
    -Logikai Bukfencek
    -A Csaj
    -3D

    Reklámok: Nem tudom van-e valaki aki észrevette őket, habár nehéz nem kihallani. Tudom-tudom minden filmben vannak, de azért van egy határ... Először is Lenovo, az összes monitor amiből rengeteg volt, és egy része még robot álca is volt, plusz a laptopok is mind mind Lenovo volt persze jól rázoomolva a márkára. Nokia: A főgonosz humán illetve a főhősnek is pont ugyanolyan N8-asa volt, ami már önmagában feltűnő volt, de azért a biztonság kedvéért még jól be is mutatták a kijelzőjét a nagy NOKIA felirattal. Mercedes, visszamegy a csaj, srác kérdezi mivel jöttél, csaj: "Kaptam egy kocsit a főnökömtől", erre milyen kocsi, persze Mercedes SLxx, ezután persze rá kell keresni a Google-ban és teli képernyővel a Mercedes honlapját böngészheti a kedves moziban ülő közönség, ahol kiderül hogy csak 200000 $ Az autó és milyen jól néz ki.

    Folytatás...

    talpalavalo 13 éve 20

  • Red Faction: Origins

    Tegnap néztem meg, aki nem tudná egy egy film, azaz elméletileg Pilot a játék alapján készült.
    A lázadás után játszódik amikor már kiűztük az EDF-et a Marsról, és a Marauderek illetve az EOS áll egymással szemben felosztva a területeket.

    Spoilerezni nem akarok, de kíváncsi lennék mások véleményére is, mert én csak jókat olvastam róla ellenben nekem nem igazán jött be... Nem rossz, de valahogy nem győzött meg, kicsit sok volt benne a picsogás, a történetben nincs annyi, hogy egy egész sorozatot elcipeljen, a szereplőválasztásban például a kiscsaj a Manson húga az valami irgalmatlanul szerencsétlen... a CGI-t nagyon nem erőltették meg, és úgy összességében nincs benne elég...

    Szerintetek?

    talpalavalo 13 éve 2

  • Battle For Los Angeles

    VÉÉÉGREEEEEE!!!!!
    Láttam a Battle for Los Angeles-t, de ezért is küzdeni kellett, ellenben sosem adom fel!!! Kb. 2 hónapja akarom látni, volt hogy lekéstem, volt, hogy el sem sikerült indulni, volt, hogy csak nem jött senki, tehát sokat harcoltam hogy láthassam és vééégree :)

    Konkrétan indulás előtt 2 órával meghalt a gépem nem baj kemény vagyok, telepítek gépet felállítom készülődés mikor indulnom kellett volna, hogy ne késsek, na azután 10 perccel bassz még meg is kéne borotválkozni mert nincs még érvényes matricám és legalább ki tudjam magam dumálni a pénztárnál. Tehát amikor találkozni kellett volna na akkor indultam el /persze irgalmatlan kellemes volt a szar borotvával az épp borotvahabos pofámról a bozontot lenyesni…/. Majdnem késve de még időben a jegyeket is sikerült átvenni habár elfelejtettem mi a magyar címe a filmnek amire megyünk… Mondom Battle for Los Angelesre foglaltam, erre mire? Elmondom még egyszer majd szomorúan belegondolok a ténybe hogy nem tudom mi a magyar címe… Ezzel nem is lenne gond ha bíznék a magyar címfordítókba de gyorsan lefutott az agyamon, hogy igazából bármi lehet a magyar cím :S Nembaj körbenézek tuti van plakát, közben a jegykiadós megkérdezi, hogy Álomháború? Hát mondom nem :D És kiszúrtam a plakátot: Invázió a föld ellen: Los Angeles vagy valami ilyesmi.

    Folytatás...

    talpalavalo 13 éve 0

  • Az első Blog bejegyzésem :)

    Már rég gondoltam, hogy elkezdek Blogot, írni, de valahogy sosem sikerült rávennem magam.
    Ezzenel megtört a jég és Íme:

    EZ AZ ELSŐ BLOGBEJEGYZÉSEM :DD :DD :DD :)) :DD :DD :DD

    Remélem hamar jön a folytatás aminek már tartalma is lesz, bár ahogy olvasgatom egyes emberek bejegyzéseit, még ez is több információt közöl :D

    talpalavalo 14 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.