2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lenovo ThinkPad T400 beszámoló

    Bevezetés

    Régóta szerettem volna már egy mobil számítógépet, amivel nem vagyok asztalhoz kötve, bárhová magammal vihetem, esténként az ágyban intézhetem róla a dolgaimat. A legelső ilyen gépem egy Asus EEE PC 2G Surf gép volt, de hamar rájöttem, hogy nem volt a legbölcsebb döntés a megvétele. Ennek ellenére, rengeteg kompromisszum árán 4 évig használtam, kapott szegény éppen eleget, de a mai napig üzemel. Tavaly nyáron leváltottam egy belépő-szintű tabletre. Gondolom nem lep meg senkit, ha azt mondom, hogy azzal sem volt minden tökéletes, az a gép is kompromisszumokat követelt. Vagy talán csak én vártam el túl sokat tőle?
    Ekkor eldöntöttem, hogy soha többet nem veszek belépő-szintű, kompromisszumigényes gépet és inkább összegyűjtöttem egy normális minőségű notebookra a pénzt. Lássuk mit kapunk ma, maximum 90.000 magyar forintért (több pénzt nem szerettem volna szánni gépre)!

    Folytatás...

    szlovibuki 9 éve 28

  • Könyvet írok...

    Napokkal ezelőtt elhatároztam magam, hogy írok egy könyvet. Nem haszonszerzés céljából. Van egy történet a fejemben (fiktív), amiből össze tudnék állítani egy regénynek valót. Megvan már a teljes történet a fejemben, a végét még ugyan nem tudom, hogy mi lesz és közben is bővítgetném még a történetet. Ha pedig majd kész van, és ha úgy ítélik meg az emberek, hogy jó, akkor talán, esetleg megfontolnám a kiadást is, de ez még odébb van. Most egyelőre azt szeretném megtudni, hogy hol tudnám majd az internet minél több ember véleményét kikérni, esetleg segítséget kérni, hogy mit kéne benne átírni, megváltoztatni?

    szlovibuki 11 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.