2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Süsü

    Na, nem sokáig bírtam Linux nélkül. Hiányzott a közege, hiába, a megszokás nagy úr. Gnomeot nem akartam viszont használni, ezért a tapasztalataimból merítve az openSuSe 11.2 mellett döntöttem.
    Örömmel jelentem ki, hogy okos döntés volt. Egy buggal sem találkoztam és a korábbi kodek gond sem jelentkezett. Mostanra már belaktam, feldíszítettem és még a tűzfalat is sikerült beállítanom a torrenthez (Vladi segítségével). Szóval egy szó, mint száz; stabil és kellemes os ez a Süsü.

    Ja és persze az elmaradhatatlan Desktop pikcsőr:

    Sweet Lou 6 14 éve 7

  • Asztal update

    Mivel meguntam előző asztal kinézetemet, meg hát egy kicsit kényelmetlen is volt, hogy nincs quicklaunch, csak ikonok, egy kicsit átalakítottam a paneljeimet. Felülre még egy Mac-szerű menüt is találtam. Kihangsúlyoznám, hogy ez az egész nem telt 5 percnél több időbe...

    Sweet Lou 6 14 éve 5

  • Heartkiller

    Jön az új album, tehát az új dal:

    Coming Soon

    Sweet Lou 6 14 éve 2

  • Oktatási színvonal Magyarországon 2009.

    Sok vita keringett a PH! fórumán arról, hogy lehet-e Linux alapú OS-t választani érettségin. Itt egy újabb példa arra, hogy elvileg igen, gyakorlatilag nem.

    Mi lesz veled?

    Sweet Lou 6 14 éve 11

  • Crash Love

    Újabb vírusfertőzések közepette (szerencsére ez sem H1N1 - röf röf) találtam rá az AFI (A Fire Inside - kiejtése ,,ÉÉeffááj") új albumára. Előző műveikből (Sing the Sorrow, Decemberunderground) nevelkedve kíváncsi voltam, hogy mit alkottak 3 év alatt. Szeretem őket, az előző két albumuk eléggé megragadott. Például ott volt a kicsit vámpír beütésű LoveLikeWinter, a mindig reményt adó SilverandCold, vagy a hitleres MissMurder, hogy csak a fontosabbakat említsem. Ami tetszett, az a változatos zenéjük, ami ebben a számban is kitűnik.

    Folytatás...

    Sweet Lou 6 15 éve 0

  • Cuki

    Helo újra. Az elmaradt ősz siratása után nekiláttam (volna) a töri leckémnek, mikor rádöbbentem, hogy nem tudom. Mivel a tanár egyben ofő is, nem kockáztathatom, hogy berágjon rám.
    A lényeg, hogy egy nagyon kedves osztálytársam segített ez ügyben. A lecke annyi, hogy leírást kell csinálnom egy képről (Felvilágosodás – vagy pont az ellenkezője? - stb.). Na szóval amire kiakarok lyukadni az az osztálytársam bájos rajza. Mellesleg sok hasznát is vettem. (Még 1x köszi :R )

    Nekem tetszik :))

    Sweet Lou 6 15 éve 7

  • Marilyn Mihály Update

    Megújult a marilynmanson.com, nekem nagyon tetszik az új oldal, szerintem irtó stílusos és hangulatos lett. Az egyik képet szeretném megosztani Veletek, az oldalról van :)

    Sweet Lou 6 15 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.