2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Windows Live Messenger alternatíva - Pidgin

    Gondolom sokan használtok MSN-t. Én sokáig 8.5-öst, majd a nemrég megjelent 9-est használtam, de erre nagyon berágtam az utóbbi időben. Kb. 80 partnerem van, de akárhányszor görgettem a partnerlistát, állandóan pillanatokra meg-megfagyogatott, közben 50%-on használva mindkét CPU magot... Ez nekem nagyon, de nagyon nem tetszett.
    Az Ubuntu használata során ismertem meg a Pidgin nevű szoftvert, ami elérhető Windows alá is. Az MSN hálózatán kívül még sok másét is képes kezelni. Egyszerű, letisztult felülettel rendelkezik és emellett még gyors is. Rögtön megtetszett. Sajnos nem tudja megjeleníteni a Windows Media Player által hallgatott zenéinket, de ezen kívül egy teljes értékű MSN kliens. Nem elhanyagolható előnye, hogy mentes mindenféle Windows Live Messengerre készült fertőző linktől és vírustól.
    De akinek csak egy gyors, stabil MSN programra van szüksége, azoknak nyugodt szívvel ajánlom.

    Itt egy kép is róla működés közben:

    És természetesen a letöltési link: [link]

    Sweet Lou 6 15 éve 22

  • Álmos péntek este...

    Előző hét péntekén bacsisnál volt egy újabb settlers3 meccs. Nagyon ütősek általában a játszmák, de én nem szoktam részt venni aktívan a játékban, révén, hogy egyáltalán nem tudok játszani vele és egy nagyon jó, de annál bonyolultabb játéknak tartom.
    A lényeg, hogy a hangulat miatt én is sokszor ott szoktam lenni (na meg azért a jókis házi borocska se hiányozhat). A legutóbbi viszont emlékezetes alkalom volt, mert azelőtt még soha nem aludtam bacsiséknál. Ez se volt tervezett, csak úgy jött... bacsis még egy képet is készített róla:

    Mindenesetre legközelebb remélhetőleg nem leszek ennyire fáradt, hiszen holnap van az UTOLSÓ NAP a suliból :))

    Sweet Lou 6 15 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.