2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Super Mario "Újratöltve"?!

    Első Super Mario-s emlékeim pont egy "klónjához" kötődnek (amely azonban sokkal több volt annál), méghozzá a 90' évek Giana Sisters-éhez még C64-en.

    Aztán jött a PC-s, DOS-os (nemhivatalos) Super Mario, amely már jobban hajazott a SNES-es, újabb kiadásra, de ennek csak a demo-jáig jutottam. (Kétségeim vannak, hogy volt e valaha is belőle teljes verzió).

    Aztán még volt szerencsém az N64-es 3D-s Mario-hoz is, ami egy ideig lekötött, de egy idő után elég monotonnak tűnt, főleg az olyan N64-es címek után, mint a Zelda. De nem mondom azt, hogy rossz játék lett volna.

    Aztán ott volt a Galaxy és a Sunshine 1-2, amik engem ránézésre elkaptak, az újfajta mechanikájukkal és az egyedi grafikájukkal (mint hangulati elem). Sajnos ezek kipróbálását is hanyagolnom kellett.

    Folytatás...

    SunMount3r 7 éve 4

  • CM Xornet: Első benyomások. (Update-elve.)

    A nagy, nehéz és kicsit túlkomplikált MX Revo-m után valami könnyebbre, kisebbre és a Logitech M100-am után halkabb görgőre, gyorsabb kurzor mozgatásra, valamit +2 oldalsó gombra vágytam, valami olcsó de jó megoldás formájában. Főleg netezéshez, egy kis játékhoz, egyéb szokásos appokhoz.

    A dobozból kivéve már nyugtáztam az egész minőségi anyaghasználatot. Az egér nem is annyira aprócska, mint azt a netes képek alapján meg lehetett ítélni, főleg szélességében mondanám a vártnál nagyobbnak. Elég kényelmesnek tűnik, de a gyűrűsujjnak kialakított kis mélyedésről kissé lelóg az oda szánt ujjam, ez picit kényelmetlen, de nem mérvadóan, remélem később hozzászokok a fogáshoz (elég nagy tappancsom van). (Volt némi lutri a dologban, hiszen kipróbálni előzetesen nem volt alkalmam és az egér sem tartozik az épp legkonvencionálisabb formájúak közé.)

    Az egeret a Win7 automatice felismerte, nem kell hozzá semmilyen külön driver-t telepíteni, minden funkciója tökéletesen működik így is. A jobb és bal click-et, rövidebbnek, csendesebbnek érzem mint a fapados Logi-ét, a görgő lefele görgetésnél pedig jóval csendesebb, puhább, mégis jól kivehetőek a fokozatai. Egyedül a felfele görgetésnél érzek és hallok néha valami kis súrlódást, de remélem ez idővel bejáratódik és megszűnik.

    Folytatás...

    SunMount3r 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.