Hirdetés

2021. június 14., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Korlátlan 9 Ft-os percdíj havidíj nélkül – hivatalosan is elérhető kártyásoknak

  A Telekom a mai napon közzétette honlapján a már múlt héten az ÁSZF-ben publikált új kártyás opciót, a Domino Mostot.

  Az opciót egyelőre hivatalosan a Telekom alkalmazásban lehet aktiválni Domino Surf, Domino 5 és Domino Aktív tarifacsomagokhoz, a fenti időszakig havidíjmentesen.

  Továbbá elérhetőek a Domino S és Domino M ajánlatok is, ezek havidíj megfizetése mellett még kedvezőbb, 0 Ft-os percdíjat kínálnak hálózaton belül vagy minden hálózatba:

  Domino S
  Korlátlan perc és SMS - hálózaton belül
  A szolgáltatás díja 30 napra: 3990Ft

  Domino M
  Korlátlan perc és SMS - minden hálózatba
  A szolgáltatás díja 30 napra: 14 990Ft

  A Domino Most - még ha jelenleg csak opcióként is érhető el -, egyértelmű válasznak tekinthető a Vodafone Tuti díjcsomagra. Aktiválásához érdemes a legújabb Telekom alkalmazást letölteni, és a Telefonálás felületen az Aktiválom gombra bökve bekapcsolni.

  Folytatás...

  St3ven 5 éve 46

 • Kiadja a mobilszámunkat a WhatsApp a Facebooknak?

  Tényként tálalva jelent meg a fenti hír az egyik népszerű magyarországi hírportálon, de vajon valóban ez a helyzet?

  A 24.hu-n jelent meg a hír a mai napon, miszerint a WhatsApp kiadja telefonszámunkat a Facebooknak. A rövid bejegyzés az AP hírügynökség valamivel részletesebb és árnyaltabb beszámolója alapján íródott, és joggal vetődik fel a kérdés, hogy a privátszféra védelmét a kezdetektől a zászlajára tűző – és azóta többek között az end-to-end titkosítás bevezetésével is megerősítő – WhatsApp feladja-e elveit.

  Nyilvánvalóan nem véletlenül adódik a felvetés, hiszen már több mint két éve a Facebook tulajdonában van a formálisan máig önálló cégként működő WhatsApp Inc., és azóta nem történt jelentősebb változás az adatvédelmi irányelvekben.

  Folytatás...

  St3ven 5 éve 20

 • Hanghívás funkcióval bővült a WhatsApp androidos kliense

  Az egy éve a Facebook által 19 milliárd dollárért felvásárolt WhatsApp most a VoIP funkció implementálásával hallat magáról.

  Mivel nem találtam ezzel kapcsolatos hírt a PH! lapcsalád oldalain, saját blogbejegyzésben szeretném a fórum közösségének a tudomására hozni, hogy egy már tavaly év elején beharangozott, igen jelentős fejlesztés történt a méltán népszerű WhatsApp csevegőalkalmazás életében.

  A napokban Android platformon minden különösebb felhajtás nélkül bekerült az alkalmazás funkciói közé - a már meglévő azonnali üzenetküldés, kép- és videómegosztás, valamint hangüzenetváltás mellé - az ingyenes VoIP hívás lehetősége is.

  Az alábbi képernyőképek tanúbizonysága szerint az új funkciót az UI minimális átszabásával sikerült implementálni, diszkrét füleket kialakítva a még mindig letisztulnak mondható felületen.

  Folytatás...

  St3ven 6 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.