2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Játékfejlesztéssel kapcsolatos kérdés

    Sziasztok!

    Dióhéjban: Melyik a legjobb engine egy kezdő számára? Nem vagyok profi programozó, és nincs több száz euróm sem, ezért ingyenes/olcsó választást keresek. Fontos az átláthatóság, és a letisztult/könnyű interface számomra.

    Köszönöm :R

    Sonic* 8 éve 3

  • Lenovo Z50-75 kérdések :)

    Sziasztok!

    Ma vettem egy ilyen laptopot, AMD FX-7500-as CPU-val, 8GB RAM-al. A probléma az, hogy valami gyalázatosan lassú az egész rendszer (Windows 7). Egy 4 magos 2,5 Ghz-es processzortól nem ezt várom el, pl kifagy a feladatkezelőben. Mi lehet ez a probléma? :F

    Sonic* 8 éve 62

  • Ismét a remek steam!

    Meg sem lepődök azon, hogy ismét 1 hétig nem tudok semmit sem csinálni a Steam Wallatera feltöltött pénzemmel. A remek szoftver, a legalább 30-40x használt kártyára ismét azt köpte ki, hogy új kártya, ezért 1 hétig a MÁR FELTÖLTÖTT összeget (30 euró) nem tudod használni. Próbálnám azonosítani, hogy enyém a kártya, ilyenkor levonnak két összeget és azokat kell megadni...

    A levonás megtörtént, de az OTP szuper netbankjában SEMMILYEN tranzakicót nem lehet látni ezzel kapcsolatban. Lehet én vagyok a hülye, de pl a zárolásokat merre találom?

    UI: A zárolásoknál sincs SEMMI. Érdekes, hogy eltűnt majd 1000 ft a számlámról és erről semmilyen tranzakicó nincs...

    Valaki (főleg OTP-s) csinált már ilyet? Ha igen merre lesznek ezek az összegek?
    :R :R

    Sonic* 9 éve 13

  • Fejhallgató kérdés :)

    Sziasztok!

    Fejes vásárlása előtt állok, és eléggé tanácstalan vagyok :/ A kérdésem röviden az, hogy max 21k-ért milyen fejhallgatót ajánlotok, főleg "gaming" felhasználásra. Kösz a válaszokat! :R

    Sonic* 9 éve 15

  • OTP problem

    Sziasztok!

    Lenne egy olyan probléma, hogy a Steam-nél van egy olyan módszer, hogyha új kártyád van, akkor kiküldenek két kis összeget, majd aztán ezeket be kell írni. Nos, a 900 forintot le is vették, de SEHOL nem látom a tranzakciókat (csütörtökön történt). Ötlet? :R Jó lenne hamar megoldani, mert van egy akció ami érdekel...

    Szerk.: Netbankom csak tegnap óta van.

    Sonic* 9 éve 10

  • Tanulás Japánban!

    Sziasztok!

    Mint gondolom sokatok, én is elgondolkoztam a külföldi tanuláson, kint élésen. Több ország is szóba jött, de végül terveimben Japán lett az, amit el tudok képzelni magamnak. Az alábbiakban pár kérdést tennék föl , főleg azoknak akik kint élnek/tanulnak, vagy van bármilyen tapasztalatuk a témában.

    1. Milyen árban vannak az alapvető cikkek a helyi fizetéshez mérten?
    2. Mennyire nehéz itthonról, ösztöndíjjal bejutni pl. a Tokiói egyetemre?
    3. A helyieknek hogyan viszonyulnak a külföldiekhez?
    4. Egyetem elvégzése után mennyire nehéz munkát találni?
    5. Mennyire nehéz a nyelv? (Különösen az írás része? :R )

    UI: Idén kezdem a nyelv tanulását, és amennyire lehet a kultúra megismerését.

    Válaszaitokat előre is köszönöm! :R

    Sonic* 9 éve 28

  • A nagy telefon dilemma-MÁR MEGINT!

    Üdvözlök mindenkit

    Ismét telefon vásárlása előtt állok, és megint a nagyérdemű segítségét kérném. Eddig egy iPhone 4 készülék birtokosa voltam, de ez már nem mai darab így váltani szeretnék. Nem tudom, hogy 4S-be érdemes-e még beruházni, hisz az is '11-es modell szóval jövőre az sem ér majd sokat.Alapból szeretem az iOS-t de az Androidot sem gyűlölöm, szóval nyitott vagyok.

    Szóval a 3 induló: Samsung Galaxy S3---Samsung Galaxy Note---iPhone 4S

    Szerintetek?

    Sonic* 11 éve 20

  • A nagy telefon dilemma--iPhone 3GS vs Samsung Galaxy S/S plus

    Már lassan 3 éve vagyok iPhone tulaj, és úgy döntöttem...ideje váltani. A fent említett két telefon lenne az ami érdekelne. Szerintetek jó döntés-e a váltás, vagy vannak rossz tapasztalaitok valamelyikkel???? Bármi a véleményetek, kérlek írjátok le commentbe!

    Sonic* 11 éve 33

  • PS3 Slim vagy PS3 FAT?

    Nemrég arra szántam magam, hogy vegyek egy PS3 konzolt. Ahogy nézegettem a boltokat felfigyeltem arra, hogy az árak, nagyon különbözőek mindenhol. Volt ahol a 320-as slim 75 de van ahol 50. Rátalátam pár olyan boltra, ahol még FAT gépek is kaphatók poton 30k-ért. Szerintetek, nagyon hátrány egy FAT gép, vagy inkább megéri slimbe fektetni?

    Sonic* 11 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.