2022. november 29., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Négymagos kisokos - Ainol Venus

  Bemutatkozik az Ainol új négymagos processzorral szerelt szériájának 7"-os változata.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 10 éve 67

 • Digitális házőrző Kínából

  Lássuk mit is tud egy kínai, távolról irányítható, beltéri, Wi-Fi-s biztonsági IP kamera!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 10 éve 179

 • Ainol Novo 7 Aurora I - Firmware telepítés

  Az alábbiakban az Android 4.0.4 Feiyu DIY Cyanogen Mod 9-es változatának feltelepítését fogom bemutatni Ainol Novo 7 Aurora II-re. A ROM feltelepítéséhez nem szükséges több éves Androidos rombuherálós tapasztalat. Bárki könnyedén feltelepítheti akkor is, ha ez az első Androidos eszköze. Főleg így, mivel nem szükséges hozzá órákig túrni a külföldi fórumokat, mert itt már minden adott hozzá magyar nyelvű leírással.

  A ROM telepítését mindenki csak SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE végezze el! A leírásból, vagy a hozzá nem értésből fakadó esetleges károkért nem áll módomban semmiféle felelősséget vállalni sem nekem sem a ROM készítőjének!

  Az alábbi ROM feltelepítése után:
  - magyar nyelv támogatása (ez hasznos lehet annak, akinek eddig nem volt és hiányolta)
  - a kínai tartalmak eltűnnek a tabletről
  - lesz működő market (play)
  - végül, de nem utolsó sroban root-olt lesz a gép

  Miért jó nekem az, ha a tablet root-olt?
  - Az OS partició böngészhető
  - Processzor órajel állítható
  - Root jogosultságot igénylő programok telepíthetőek és használhatóak

  FONTOS!!! - 3 féle Aurora I-es verzió létezik:
  - v01 - Hitachi kijelző, goodix driver
  - v02 - Hitachi kijelző, ft5x driver
  - v03 - LG kijelző, LG driver

  Folytatás...

  slimshady 10 éve 2

 • Így küldj Piros Pontot!

  Így küldj -ot

  Mivel már nagyon sokszor magyaráztam el privát üzenetekben a fórumtársaknak, hogy hogyan is kell Piros Pontot küldeni, úgy érzem megérett a helyzet arra, hogy egy képekkel illusztrált bejegyzést szenteljek ennek.

  Mi is az a Piros Pont? - Referencia, mely senkinek sem jön rosszul, ha venni vagy eladni szeretne itt a HardverApró-n. Elsődleges forrás, ahonnét a többi fórumtárs információt szerezhet a potenciális vevője / eladója megbízhatóságáról. Jelenleg ebben a fórumban lehet Piros Pontot küldeni. Katt a linkre.

  A hozzászólásban bizonyos formai követelményekre figyelni kell! Ez az ami a legtöbb felhasználó számára "megnehezíti" a dolgot és aztán érvénytelen bejegyzések születnek. Ezek pedig:
  - a partner nevének (akinek küldjük a Pirosat) az adatlapjára mutató linknek,
  - az adás-vétel tárgyának pedig a hirdetésre mutató linknek kell lennie

  Folytatás...

  slimshady 10 éve 18

 • Ainol Novo 7 Aurora II - Firmware telepítés

  Az alábbiakban a Feiyu féle 1105-ös 4.0.4-es verziószámú Android feltelepítését fogom bemutatni Ainol Novo 7 Aurora II-re. Az egész művelet mindössze néhány percet vesz igénybe, nem szükséges hozzá több éves Androidos rombuherálós tapasztalat. Bárki könnyedén elvégezheti akkor is, ha ez az első Androidos eszköze. Főleg így, mivel nem szükséges hozzá órákig túrni a külföldi fórumokat, mert itt már minden adott hozzá magyar nyelvű leírással.

  A ROM telepítését mindenki csak SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE végezze el! A leírásból, vagy a hozzá nem értésből fakadó esetleges károkért nem áll módomban semmiféle felelősséget vállalni sem nekem sem a ROM készítőjének!

  Miért is cseréljem le a gyári ROM-ot? Nos, nekem még nem volt módom alaposabban tesztelni, ugyanis percekkel a bejegyzésem írásáank megkezdése előtt települt csak fel. Hozzátenném hibátlanul és gyorsan.

  A neten ez a fellelhető változasok listája (a 1005-ös változathoz képest):
  - Több nyelv támogatása
  - Gyorsabb betöltés és új kernel
  - Javított wifi
  - Nem ad ki pattogó hangot alvó módban
  - Javított videó-feliratkezelés
  - Ad-Hoc képesség a Wifihez
  - A hangerő gombok és az akkumlátor %-os állapota megjeleníthető a státusz báron
  - Új gesztusok a rejtett státusz bár megjelenítéshez
  - Elrejtése után a gesztusokkal felhozott státuszbár 5 mp-ig lesz látható.

  Folytatás...

  slimshady 10 éve 3

 • Megbízhatóságom

  Kedves Fórumtárs!

  Kérlek, amennyiben elégedett voltál a termékkel / szállíttással / általam nyújtott szolgáltatással / kommunikációval, ne felejtsd el azt egy piros ponttal honorálni. Ezt itt teheted meg. Mielőt nekilátsz, olvasd el az első hozzászólást, ami hasznos információkat tartalmaz ennek a mikéntjéről! Ezt természetesen viszonozni is fogom, elvégre senkinek sem jön rosszul a referencia.

  A Piros küldés mikéntjéről magam is készítettem egy blogbejegyzést, amit ide kattintva tekinthettek meg: Így küldj Piros Pontot!

  Megbízhatóságomról az alábbi linkekre kattintva tájékozódhattok:

  - Kivel érdemes üzletelni topic - 1

  - Kivel érdemes üzletelni topic - 2

  Folytatás...

  slimshady 10 éve

 • Ainol Tabletek Gyári Garanciája + Olvasd el mielőtt tőlem vásárolsz

  FIGYELEM, A GYÁRI FIRMWARE LECSERÉLÉSE GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR!

  Ha te mindenképpen másikat szeretnél feltenni a gyári helyett, csak akkor állj neki, ha értesz is hozzá, ugyanis szeretett táblagépedből egy rossz lépéssel könnyen lehet téglát vagy poháralátétet csinálni. Kezdő androidosok 90%-ának első dolga a firmware csere, hogy miért, a legtöbb esetben ők sem tudják.

  Kedves Fórumtársak, Ainol Tablet-tulajdonosok, Potenciális Vásárlóim!

  Alább összeszedtem néhány fontos és hasznos információt, amit ajánlott elolvasni mielőtt tőlem vásárolsz vagy egy Ainol tablet tulajdonosa vagy és érdekel hogyan lehetséges a gyártói garancia érvényesítése.

  Az össszes általam árult ÚJ Ainol tabletre GYÁRTÓI GARANCIA van, ez alól kivétel ahol ezt külön jelzem. Ebből kifolyólag nem áll módomban személyes garanciát vállalni a készülékekre. Erre van a gyár által nyújtott. Természetesen minden egyes darabot átadás / postázás előtt magam próbálok ki és ellenőrzöm a tartozékait. Tehát emiatt senkinek sem kell aggódnia. Garantáltan csak működőképes darabokat adok el, gyári dobozukban, tartozékaikkal együtt.

  Személyes átvételkor lehetőséged van magad is meggyőződni erről.

  Folytatás...

  slimshady 11 éve 0

 • Ainol Novo 7 Elf Firmware telepítés leírás

  A kövezkezőkben a v0.6-os Custom ROM-ot fogjuk feltelepíteni. Ez az Ainol v0.9 Kernel-re épül és a LiveSuit nevű program segítségével telepíthető. Akár „halott” módban is. Az alábbi leírás lépésről-lépésre végigvezet minket a Firmware telepítésen. Ennek segítségével kezdő vagy Android-ban kevésbé jártas, de az előre telepített kínai tartalmakat és market hiányt még kevésbé szerető táblatulajdonosok is könnyedén, pár perc alatt elvégezhetik a ROM cserét.

  FONTOS

  A custom ROM telepítését mindenki csak saját felőségére végezze el! A leírásból, vagy a hozzánemértésből fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalok!

  Ha bármi nem tiszta vagy hibát találtok a leírásban, esetleg nem működik valamelyik link, ne habozzatok jelezni és javítom.

  Az alábbi ROM feltelepítése után

  - a kínai tartalmak eltűnnek a tabinkról

  - lesz működő market-ünk

  - és root-olt lesz a gép (Ez például abban nyilvánul meg, hogy az OS partició böngészhető, processzor órajel állítható, root jogosultságot igénylő programok telepíthetőek és használhatóak (pl.: Titanium Backup...))

  Következzenek a szükséges lépések:

  1. Kezdjük el a firmware letöltését innét, mert ennek kell a legtöbb idő, hogy lejöjjön.

  Folytatás...

  slimshady 11 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.