2024. július 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Renault Modus 2005 - Az ezer Euros auto tortente.

  Elore is elnezest, nincsennek ekezeteim, mert Nemet-rendszeru a gepem.

  Szoval kellett egy masodik auto, mert az erdei oviba kell vinnie aszzonynak a kolkot. Legyen olcso, kicsi, praktikus es kenyelmes es nem sajnalom, ha sarban dagonyaz a kolok.

  Mivel van jo Renault szerelonk Magyarorszagon, igy a Renaultnal maradtunk. Gondolom emiatt sokan orultenek tartanak, de szerelohoz alakitom az auto vasarlasi szokasaimat, a tovabbi idegrendszeri es penzmag karososada erdekeben!

  2021-ben megvettuk 164000 km-le, egy faszitol, aki Fordnak arulta, es meleg nemi indentitasa miatt noiesnek tartotta az autot (nem ertem miert, de ez jo alapnak tunt, hogy vedd meg a hulyetol dolog). 1000 Euroert odaadta vegul,mert retkes volt, szalmat vittek vele a lovaihoz es igazabol csak nyug volt a hatan.
  Mivel az alja rendeben volt, a hiobakodok uresek voltak, belul alapvetoen rendben volt, igy az 1000 Euro barati volt. Meg egy e-bikeot sem vesz az ember ennyibol!

  Nejemmel rengeteget beleoltunk, hogy szep legyen, ozongeneratorova is szokott lenni evente parszor. Korat siman le tudja tagadni, es szerintem ez igy van ezeknel a Renulatnal olyan 2012 magassagig!

  Folytatás...

  Sirus86 3 hónapja 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.