2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Üzletszabályzat!

    Üzletszabályzat!

    Korábban elcsodálkozva néztem, hogy egyes ph-s tagok fáradtságot nem kímélve alkottak üzlet tájékoztatót, benne leírva - úgy gondolom - egyértelmű dolgokat.

    Sajnálatos módon - mivel én is gyakran cserélem cuccaim, így aránylag sok adás-vételt bonyolítok - rájöttem miért. Amely dolgok számomra egyértelműek, mások számára nem azok. Így egyelőre jobb megoldás híján ezzel próbálom elejét venni a későbbiek során esetlegesen felmerülő félre értéseknek.

    Beszámítás:

    A beszámítás során sokan nem értik, miért történik piaci ár alatt. Az én meglátásom szerint azért, mert ha beszámítom neked egy - vagy több - termékedet, azzal:

    - én segítettem megválni a cuccodtól, tehát nem neked kell eladnod,
    - ebből kifolyólag én vállalom a kockázatot, hogy egyáltalán el tudom-e adni, vagy bukom az árát,
    - az én pénzem áll benne, nem a tiéd, tehát csak engem érhet veszteség,
    - valamint ha nem tudom eladni, csökkentett áron kell kínáljam, ezért is történik a beszámítás a piaci ár alatt.

    A piaci ár a termék piacon - pl. itt az aprón - található árainak átlag árát jelenti, a piaci ár alatti ár pedig ez alatt az átlagár alatti árat! Ez tehát kevesebb, mint a piaci ár! Sajnálom, érthetőbben nem tudom elmagyarázni!

    Folytatás...

    sestertius 12 éve

  • Az elmúlt évek

    Szerkesztés alatt!!!

    Sokat gondolkoztam, tudnám-e használni a rendelkezésre álló logout bejegyzést valami olyasmire, ami a jelen közösség számára netán hasznos is lenne. Nem nagyon jutottam dűlőre, hiszen szerencsére nagyon sok minden megtalálható itt, míg végül arra a következtetésre jutottam, hogy mivel elég gyakran cserélődnek nálam a gépalkatrészek, neki állok egy olyan bejegyzés készítésének, melyben igyekszem összegezni az eddig általam használt cuccokat. Ennek előnye esetlegesen az lehet, hogy a tapasztalataimat meg tudom osztani azzal, aki netán a felsorolt dolgok közül használni, venni kíván valamit, véleményt tudok mondani róla, esetleg olyat, melyet egy felületes teszt során nem igazán tudhat meg. Emellett az írás mellett szólhat az is, hogy egyesek már csak úgy ismernek innen a ph-ról, mint aki állandóan cserélgeti a hardvereket - amiben van némi igazság. Érdeklődés, kíváncsiság....

    A tesztekkel kapcsolatban egyébként is kezdek igazat adni azoknak, akik óva intenek azok fenntartások nélküli elfogadásától. Nagyon nehéz - ha nem lehetetlen - objektív feltételek mellett véleményt mondani egy vga-ról, hűtőről, vagy egy pc házról, mivel nem adottak az objektív feltételek - szerintem.

    Folytatás...

    sestertius 13 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.