2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Beyerdynamic Custom Street – Végre.

    A jóhoz könnyen hozzá lehet szokni, szokták mondani, nehéz lejjebb adni, ha már megszoktunk valamit, talán így van ez a fejhallgatók között is.

    Kezdem úgy érezni, hogy én is felültem egy vonatra, aminek talán csak az első állomásán vagyok, ugyanis ha az ember mindig csak egy kicsit szeretne jobbat, mint ami birtokában van, évek alatt annyit léphet előre amennyit az elején nem is gondolt volna.

    Az én fejhallgatós story-m egy Sony Ericsson W580i fülesével kezdődött, ami lehet nem is volt akkor nagy szám, mint ahogy emlékszem, minden esetre elütött az akkori gyári átlagtól már maga az inear kialakítás is, ráadásul ez volt 2. telefonom, amit használhattam zenehallgatásra és mennyire örültem neki, hogy mentesültem egy plusz mp3 hordozásától amit akkoriban oly sokan tettek.

    Egy nagyobb szünet után a következett egy Sennheiser HD408 az első fejhallgatóm, ami nyilván hatalmas előre lépés volt, mai napig meg van, bár szegény kicsit elhasználódott a kábelét meg nem egyszer cseréltem sajnos.

    Folytatás...

    Reinkz 7 éve 0

  • windows phone az elveszett remény.

    Valamikor 1,5 éve vettem egy lumia 625-t bizakodva hogy rendszer fejlődik és már most stabil,smooth, és lehet hogy korlátozott tudású de amit tud azt biztosan tudja.

    nagyon lelkes voltam egyik korábbi bejegyzésemből (a 625ös lumia) azt hiszem ezt teljes mértékben ki is derül.

    Eleinte valóban jól összerakott rendszernek tűnt, de egyre több használat után kezdtek ki bukni rajta a hibák, a mi nem is lenne baj, a baj ott van hogy kis túlzással 1,5 év alatt semmi nem változott, ha tovább mennék mondhatnám hogy 3 éve semmi, ugyanis a wp8.0 2012 releasel bír.

    Itt láthatók a jelenlegi frissítések, sajnos valóban nem sok.

    A problémáim a kezdetek óta fent állnak hol kisebbek: képtelen egyszerre rezegni és csörögni (nevetséges!? szerintem is), hol nagyobbak mint például nem tudok több képet egyszer kijelölni és megosztani messengeren, bar ezek sokszor az alkalmazások fapadosságából adódodó kényelmetlenségek és itt jegyezném meg sokszor a saját ms appok (onedrive,office) jobbak a konkurencián, nekem nagy szív fájdalom még a bluetooth alatt nem működő equalizer.

    Folytatás...

    Reinkz 8 éve 10

  • Aula Ghost Shark egér

    Gamer egér jó ár-érték aránnyal, 9 gombbal és 2000 dpi-vel, mindemellett kiemelkedő ledes dizájnnal.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 57

  • A 625ös Lumia

    Androidról váltottam windows phone-ra, már 2 hónapja használom aktívan, így gondoltam megosztom a tapasztalataimat;)

    Kezdjük azzal hogy eljutottam arra a szintre amikor már csak használni szeretnék valamit nem érdekel hogy milyen hardware van benne, hány beállítási lehetőség van csak az hogy amire használom azt totál megbizhatóan csinálja és akadás mentesen.
    Személyes tapasztalatom alapján az androidban a felsőkategóriás mobilok használhatók, teszem ha valaki anno vett egy galaxy s2-t az a mobil mai napig azért ugyahogy de rendben van.
    Az átlag android valahogy ígynéz ki: megveszed huh ez csúcszuper, belakod a rendszert egyre több az akadás, majd jön a "főzött rom" de nem segít sokat, 2év múlva cseréled, nem nem azért mert elromlott hanem mert belassult ..

    Marad az ios vagy wp, nos az iphone-nak ára van én telefonra ennyit nem költök jelenleg (majd ha dolgozni fogok :D ) ráadásul az apple üzlet politikája alapján szintén elkedzenek "akadni" az iphone 4esek mert ugye "itt az ideje váltani kedves user" igaz hogy eddig tükőr sima volt a rendszer, igy még régebbi iosbe sem éri meg beruházni ... ilyen szempontbol jobb a wp mert a 7.8as telefon nem kapta meg 8.0 wp-t de nem is lassult le ;) minta ahogy szinte biztos hogy mai wps telok sem fogják megkapni a wp9-et ( ha lesz olyan ).

    Folytatás...

    Reinkz 10 éve 6

  • Noctua, avagy a ventilátorok királya

    Azt hiszem a fönti gyártóra pontosan rá íllik a ( buy once, cry once ) mondás, miszerint inkább egyszer vegyünk meg valamit, ami minőségi és időt álló, így csak egyszer remélhetőleg a távoli jövőben kell majd cserélnünk, és sírnunk utána ;)

    Én sajnos meg jártam az elejét, vettem 2db 12es 4ledes coolermaster ventit, bízva abban hogy erős közép kategóriát képviselnek, tudni kell rólam hogy a gép 1m-re sincs tőlem az asztalon így igen kényes vagyok a hangra , lényeg a lényeg az egyik meg is adta magát és elkezdett zörögni, garanciát sem tudtam érvényesíteni mert már hozzáérterm. (egy ellenállást raktam a 12v ágba hogy "lassítsam") Így jött képbe a noctua, azt gondoltam ha lecserélem akkor olyat vegyek amit nem 1/2-éven belül kell le váltanom, egy probléma azért fölmerült, ez a szín összeállítás, én elhiszem hogy lassan a gyártó névjegye válik, de katasztrófális, plexilapos házam van de az elejébe került a venti így soha nem látom és amiért vettem, soha nem is hallom;)

    Folytatás...

    Reinkz 10 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.