Hirdetés

2021. június 20., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Rég nem néztem filmet, kéne valami...

  Pörgetem a port.hu-t, nézegetem mire kéne elmenni, rég jártam moziban. Az sem baj, ha a feleségemet is vihetem. Megakad a a szemem, Bumblebee. Transformers film? Az elsőt nagy várakozás után megnéztem, úgy-ahogy tetszett is, de aztán annyira elkefélte Michael Bay a szériát hogy csak na. Olvasom a kritikát, pozitív. Gyorsan új lapot nyitok, Rohadtparadicsomon 90% felett. Na ebből még lehet valami. Aztán jön a feketeleves. A főszereplő egy tinilány, a sztori coming-of-age...

  Miért? Miért kell Hollywoodban mindent elkúrni?

  Ki volt Transformers rajongó, vagy szimplán ki szerette ezt a sorozatot? Akik a nyolcvanas években voltak gyerkőcök. Mármint kisfiúk. Mert a kislányok Barbie és Ken kalandjait követték (ha már Hasbro).
  Szóval van egy célcsoportunk, harmincas (lassan 40) férfiak. Egyedül, vagy gyerkőccel megnéznék. Már csak egy kérdés marad. Egy tinilánnyal hogy a pékbe azonosul egy apuka, vagy egy kissrác? Apu újra gyerek szeretne lenni másfél órára, felidézni a régi emlékeket. Esetleg a kölökkel lehetne még egy közös téma. De nem.

  Folytatás...

  pulutodurumo 2 éve 26

 • Az órás topikok átszervezésének margójára

  Ez van, szétzavarták a társaságot.

  A baj nem a változás ténye, sokkal inkább a módja. Minden előzetes információ, vagy kérdés nélkül közölték a topik közönségével, hogy akkor el lehet menni a picsába.
  Mert páran úgy gondolták hogy ez így nem olyan jó. És összesúgtak a háttérben, majd a szűk kör véleményét tényként közölték a többséggel. Ez sajnos a leg szánalmasabb politikai döntésekkel áll párhuzamban.
  Komolyan azt hittem, hogy értelmes emberekkel beszélgetek, amikor kommenteket írtam - olvastam, de be kell látnom, hogy kicsinyes, önző alakok. Akiket csak a saját véleménye érdekel.
  Hiányozni fog az ott kialakult társaság, de remélem a kisebbség ezentúl jól fogja magát érezni.

  Sosem gondoltam volna hogy ennyira fog foglalkoztatni egy topik sorsa. És nem is dőlt össze a világ, lehet folytatni az új helyeken. De ez a módszer...

  RÉGENMINDENJOBBVÓT :)

  pulutodurumo 4 éve 10

 • KZ ATE - megint kínait rendeltem...

  Újabb AliExpress szállítmány érkezett. Ezúttal egy fülhallgatót hozott a postás. Vagyis én mentem be érte de ez igazán nem fontos. Ez már a második olcsó kínai fülesem, egyazon gyártótól. Az előző is kellemes karakter volt, gondoltam kipróbálok még egyet. A Head-Fi márkára vonatkozó fórumában elég jó vélemények gyűltek össze. Jobban dicsérik mint most én fogom, talán kell hozzá egy izmosabb forrás.


  Van szép doboza is ám.

  Kezdjük a külsőségekkel. Fül feletti a kábel elvezetése, eből adódik a forma is. A vezeték ugyan az mint az előző fülesemnél, nem gabalyodik össze, jól néz ki (szerintem), és strapabírónak bizonyult eddig. Furcsa lehet a két kis arany "kapszula" a kábeleken. Ezek arra szolgálnak, hogy ott tartsák a fül mögött kicsit lehúzva azokat. Én mikrofonost kértem, működik rendesen. A jack csatlakozó 3,5 mm-es, aranyozott, L alakú. A csomagban van még két fülkampó is.

  Folytatás...

  pulutodurumo 6 éve 3

 • Pár kép régebbi hardverekről

  Nem akarom nagyon szaporítani a karaktert, a lényeg hogy hobbiként fotóztam (most már kevésbé vagyok termékeny) és most találtam pár képet ami lehet hogy érdekes lesz néhányotoknak. Teljes méretben Gugli-drájvon ITT. Nem sok, de talán van akinek bejönnek.

  Puszi gyerekek!

  pulutodurumo 6 éve 1

 • Knowledge Zenith, avagy a kínaiak tudása az IEM gyártásról.

  Egy kevéssé ismert kínai fülhallgatót mutatok be nektek. Pontos típusa Knowledge Zenith ED 2 vagy csak kz ed2. Azért vállalkoztam az írásra, hogy legyen róla magyar vélemény is, hiszen külföldi oldalakon azért fel-felbukkan.

  Viszonylag vakmerően az Aliexpressről rendeltem. Azért viszonylag vakmerően, mert csak pár véleményt olvastam róla, konstatáltam hogy kapható az mp4nation oldalán majd fizettem is. Amikor vásároltam 6,02$-ért adták. Az mai árfolyamon 1600 forint körül van. Ha szétnézünk a hazai boltok kínálatában, ennyiért nem sok jót várhatunk. Mondjuk ez nem újdonság a Kínából történő rendelések esetén.

  Közelről sem csúnya

  A doboz egyszerű mint egy raklap. Vagy mint egy egyszerű karton doboz. Viszont a feliratok csaltak némi mosolyt az arcomra. De összességében nem vészes és legalább van. Az sem lenne meglepő ha csak bubis borítékban küldenék.

  Ööö... biztos így van.

  Folytatás...

  pulutodurumo 6 éve 8

 • TDK LoR IP300 headset

  Megint vettem hallójáratos fülest. Ezúttal mikrofon is van rajta, kérdés: megérte-e? Elöljáróban annyit, hogy ennyiért...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 7 éve 36

 • Pioneer SE-CL711 Erős. Közepes?

  Több agybadugós füles után egy olyanra pályáztam, ami nem drága, és mélyekkel kellően ellátott.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 8 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.