2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pozitív csalódás a PC-ben és köszönet.

    Általában a szakmai fórumokon olyan témával találkozom, hogy mi nincs rendben, mi nem jó egy PC-ben/vel. Kevés az olyan topik/fórum, ahol arról kapok képet, hogy -akár egy régebbi konfig- pozitív meglepetést okozott a teljesítménye vagy megbízhatóságára támasztott igények mivolta terén.

    Itt szeretném megköszönni a PH!-nak és az itt megnyitott régi és mostani a „Milyen asztali gépet vegyek? és a „ Milyen procit vegyek?” topikok gazdáinak , ajánlóinak a segítségeket, úgy gondolom teszem ezt mások nevében is. (Természetesen nem megfeledkezve a többi szakmai topikról sem!)

    Visszatérve az eredeti felvetésre, saját pozitív csalódásom: Régi konfigom új életre kelt a szememben és az asztalomon, a 7 év során amúgy is megbízhatóan működő AMD-s gép , most a Windows 7-nek hála, mintha felgyorsult volna és néhány alkalmazás is bátrabban dolgozik.
    Talán nem is ez a legnagyobb pozitívum, hanem az, hogy az erre kitalált program a „windows 7-re alkalmas-e a gépem” által megadott, „talán alkalmas” (természetesen ezen idézetek nem így szerepelnek a tesztprogramban és nem ez a neve :) …) megjegyzéssel ellentétben tökéletesen-gyorsabban ,mint az XP- fut rajta az új OP rendszer.

    Folytatás...

    psg5 13 éve 29

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.