2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zend Framework - 1. rész

    Ismerkedés a Zend Frameworkkel

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 15 éve 22

  • Elfojtott agresszio

    Szivesen szajbavernek jonehany embert. Valoszinuleg antiszocialis vagyok, de igazabol leszarom. A teljesseg igenye nelkul alljon itt nehany szo, amitol okolbe szorul a kezem:

    fincsi
    teccik
    naon
    bekonfiztam
    trivi
    napszemcsi
    fürcsi
    trendi
    csiripöri
    örihari
    szimpi
    ... stb.

    Ti, akik normalisan tudtok meg kommunikalni, hogy viszonyultok ehhez? A masik oldal velemenyere nem vagyok kivancsi.

    Protezis 16 éve 51

  • Microsoft eloadas

    Most ertem haza egy Microsoft eloadasrol, ahol a .NET 3.5-rol, silverlight-rol, WCF-rol es WPF-rol volt szo.

    Eloszor a silverlightrol volt szo:
    Az egyik dian egy vizszintes nyilra volt felvesve par cimszo, mint html, css, flash, silverlight, directx, opengl stb. Bal oldalon voltak az egyszeru nyelvek/technikak, es ahogy haladtunk jobbra, ugy jottek a bonyolultabbak. Jobb szelen volt a directx, utana pedig az opengl. Hogy az MS miert tartja komplexebbnek, bonyolultabbnak az opengl-t, mint a directx-et, arra nem jottem ra. Arra se jottem ra, miert kell webes temakorben ezeket belekavarni az amugy is zavaros levesbe.

    Miutan belottuk a silverlight (tovabbiakban sl) helyet az "univerzumban" (hogy miert univerzum, szinten rejtely, mivel se wrml-t nem lattam, se java appletet ott), jott az ovatos fikazas, miert is nem jo a flash. A flashban ugyanis csunya actionscript van, ami egy ujabb nyelv, amit megtanulhatunk, es miert tennenk ilyet? Inkabb hasznaljunk sl-t. Lattunk is par demot. Tenyleg jo, bar nekem a xaml is egy uj nyelv (iagazabol az actionscript nem), azert a directx gyorsitas mellett nem lehet elmenni. A multiplatform feature-rol meg ne is beszeljunk. Elfelejtettem megkerdezni, a ketto hogy jon ossze, ugyhogy kerlek vilagositsatok fel.

    Folytatás...

    Protezis 16 éve 0

  • Szoba kiado

    Probalok kiadni egy nyamvadt szobat 2 egyetemistanak itt, Szegeden.
    Aki kivancsi ra, aprok kozt megtalalja. A lenyeg, hogy a 3 szobas lakas fel van ujitva, uj butorok vannak, teljesen gepesitett, csendes kornyeken van, jo a tomegkozlekedes, egyszoval aki nem Mercivel jarkal a garazs meg a kuka kozott, annak megfelelo, mondhatni tokeletes.

    1 honapja hirdetem, es eddig nem sok normalis erdeklodovel futottam ossze.
    Fontos tudni, hogy 18000/fo/ho + rezsi (kb 11000, nettel, kozos koltseggel, mindennel) + 1 havi kaucio az ar

    1. eset:
    Egy aranyos noi hang, erdeklodik az alberlet felol. Elmondok mindent. Hat ez nagyon franko, de o nem akar szobatarsat, akkor mennyibe kerul?
    Kiscsillag: 2 x 18000 + rezsi, es nem leszek szemet, nem kerek 2 havi kauciot. (persze nem igy, normalisan)

    2. eset:
    Eljon egy csinos holgy, elsoeves, golyataborban volt, kicsit rekedtes hanggal tudatta velem, hogy nagyon jo, kell neki az egyik hely. Lement felvaltani a penzt, visszajon, ideadja a kauciot. Majd 2-an jon, es elbucsuztunk. Mar majdnem pezsgot bontottam hogy mar csak 1 ember kell, mikor csengetnek. ''Ezer bocs, meg sajnalom, de anyukam nem engedi, hogy fiukkal lakjak''.
    Az arcaba rohogtem. Visszaadtam a penzt, es elment.

    3. eset:
    Megintcsak egy csaj, o egy baratjaval jonne. Mekkora a szoba? 18 nm. Haaaat, nem is tudja.... egy fiunak meg egy lanynak az azert kicsi...

    Folytatás...

    Protezis 17 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.