2022. október 2., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • SixXS IPv6 tunnel telepítése OpenWRT-t használó router-re

  Az alábbi leírásból megtudhatjátok, hogy milyen módon lehet OpenWRT-s router-t IPv6 képessé tenni SixxS tunnel segítségével. Amennyiben minden rendben megy, a csomagtelepítések és konfigurálások végeztével minden a router-re csatlakozott IPv6 képes eszköz kap IPv6 címet (az IPv4 mellett), és az IPv6-on keresztül elérhető oldalak elérhetőek lesznek rajtuk. (Mint pl.: facebook.com ; youtube.com ; ipv6.google.com ; sixxs.net stb.)

  Előre leszögezném, hogy NEM vagyok OpenWRT g33k, csak érdekelt a dolog, és sikerült 2-3 leírásból működésre bírni a dolgot, és mivel olvastam 1-2 fórum topicban, hogy néhány felhasználónak ez nem sikerült, gondoltam megosztom a dolgot.

  A leírás maga NEM kezdő OpenWRT-sek számára készült, hanem haladók számára. Tehát aki NEM TUDJA mi az a Putty, SSH, és nano, az jobb ha nem kezd bele a dologba ezen leírás alapján.

  Az egész műveletet jómagam egy TP-Link WR-1043ND router-en végeztem el. Más OpenWRT router-eken is működhet, de EGYIKEN SEM garantálom a működést. A WR-1043ND-ben 8 MB flash van, 4 MB flash lehet nem is elég a csomagokhoz. (4 MB van pl. 941ND-ben)

  Folytatás...

  proradeon 10 éve 1

 • WD Scorpio Black 750GB bemutató

  Második bejegyzésemben a WD Scorpio Black 750 GB-os 2,5"-os winchester-ét fogom bemutatni...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 12 éve 46

 • Corsair Flash Voyager 16GB Teszt

  Első tesztemben a Corsair 16GB-os Flash Voyager pendrive-ját fogom bemutatni...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 14 éve 74

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.