2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • SixXS IPv6 tunnel telepítése OpenWRT-t használó router-re

    Az alábbi leírásból megtudhatjátok, hogy milyen módon lehet OpenWRT-s router-t IPv6 képessé tenni SixxS tunnel segítségével. Amennyiben minden rendben megy, a csomagtelepítések és konfigurálások végeztével minden a router-re csatlakozott IPv6 képes eszköz kap IPv6 címet (az IPv4 mellett), és az IPv6-on keresztül elérhető oldalak elérhetőek lesznek rajtuk. (Mint pl.: facebook.com ; youtube.com ; ipv6.google.com ; sixxs.net stb.)

    Előre leszögezném, hogy NEM vagyok OpenWRT g33k, csak érdekelt a dolog, és sikerült 2-3 leírásból működésre bírni a dolgot, és mivel olvastam 1-2 fórum topicban, hogy néhány felhasználónak ez nem sikerült, gondoltam megosztom a dolgot.

    A leírás maga NEM kezdő OpenWRT-sek számára készült, hanem haladók számára. Tehát aki NEM TUDJA mi az a Putty, SSH, és nano, az jobb ha nem kezd bele a dologba ezen leírás alapján.

    Az egész műveletet jómagam egy TP-Link WR-1043ND router-en végeztem el. Más OpenWRT router-eken is működhet, de EGYIKEN SEM garantálom a működést. A WR-1043ND-ben 8 MB flash van, 4 MB flash lehet nem is elég a csomagokhoz. (4 MB van pl. 941ND-ben)

    Folytatás...

    proradeon 12 éve 1

  • WD Scorpio Black 750GB bemutató

    Második bejegyzésemben a WD Scorpio Black 750 GB-os 2,5"-os winchester-ét fogom bemutatni...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 46

  • Corsair Flash Voyager 16GB Teszt

    Első tesztemben a Corsair 16GB-os Flash Voyager pendrive-ját fogom bemutatni...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 74

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.