2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Fair PHlay Klub

    Sokunkat felháborít, amikor a délutáni vagy esti megérdemelt játékunkat megzavarja néhány olyan egyén, akik segédprogramok és módosítások segítségével győznek le minket - nevetve. Hiába költünk több tíz-ezreket a gépünkre, kiegészítőkre, több 100 órát töltünk gyakorlással, hogy minél jobbak lehessünk és egyszer megjelenik valaki, aki egy konyhakéssel képes fejest adni 300 méterről. Az még bosszantóbb, amikor ez az eset folyamatosan ismétlődik és admin hiányában nem tudsz csinálni semmit, legfeljebb továbbállsz és reménykedsz, hogy a következő serveren már nem lesz ilyen "kiemelkedő képességekkel rendelkező egyén". Aki multizik az bizonyára ismeri az érzést. Nem oda szeretnék kilyukadni, hogy mindenki, aki jó a játékban az csal. Ellenkezőleg! A jó játékosokat meg kell becsülnünk és szerencsére kicsi országunkban büszkélkedhetünk is jó néhány olyan versenyzővel, akik bizony komoly eredményeket tudnak felmutatni. Nekik köszönhetjük, hogy az európai servereken némi tisztelet övezi a magyarokat (természetesen vannak kivételek). Térjünk a lényegre és a gyártók szabályzataira:

    GNU licence

    részlet:

    2.

    Folytatás...

    Prison85 13 éve 75

  • x22Cheats - célpontban a fair játék

    Mint egyre többen felfedeztük megjelent egy hirdetés a PH-n, amelyben olyan dolgot árusítanak, mely megkárosít minket játékosokat. Mivel a Prohardver szabályzatába nem ütközik ilyen, számunkra illegális dolgok árusítása ám a hirdetések rontása tilos, ezért kérem most és a későbbiekben itt fejezzük ki az effajta hirdetésekkel kapcsolatos megjegyzéseinket, hogy elkerüljük a komolyabb atrocitásokat és nemtetszésünket itt fejezzük ki.

    Reméljük, hogy kellő létszám és látogatottság esetén az adminok is változtatnak a jelenlegi álláspontjukon és idővel talán egy kicsit módosítják a szabályzatot és a
    Prohardver
    is a
    FairPlay
    mellé fog állni.

    Prison85 13 éve 14

  • Razer Imperator + Razer Vespula

    Az utóbbi időben mélyebben belemerültem az FPS világába. Úgy döntöttem, hogy a Trust MI-6950R egeremet lecserélem valami komolyabbra, hogy ütőképesebb legyek. Rengeteg tesztet olvastam a rágcsálók között míg végre dűlőre jutottam. Sokáig a Roccat Kone volt a befutó ám számtalan panasz érte a jobb egérgombot. A v2 verziónál már állítólag kijavították a hibákat, de közben változott a felfogásom is. A módosítható világítás és a súlyozás már nem volt annyira mérvadó így a régi nagy márkák között kerestem vigaszt mígnem a Razer Imperator mellett döntöttem.

    PH-n találtam is jutányos áron, garanciával, bontatlanul egyet, amire azonnal le is csaptam. Már a doboz is azt sugallja, hogy itt valami szörnyeteg lakozik. Fénylő Imperator felirat, dombornyomott kép az egérről, nyitható előlap ami alatt ott lapul az új halálosztó. A csomagban számtalan dokumentumot találunk mind PC-hez, mind MAC-hez. A poháralátét "go forth and kick ass" felirattal pedig már csak hab a tortán.

    Folytatás...

    Prison85 14 éve 14

  • Speedlink Alterno - tartósteszt

    2009 Karácsonyán jött az ötlet, hogy jól jönne egy új billentyűzet, ami kényelmes, nem drága ráadásul világít is. Eleinte a Revoltec egyik modellje volt a kiszemelt, de számtalan negatív tapasztalat után teljesen elvetettem a dolgot. Búgó hangról, hangos gombokról számoltak be. Tovább kutakodva találtam meg a Speedlink Alterno-t. Egy barátommal közösen rendeltünk kettő darabot Szegedről így feleződött a postaköltség is. Mintegy 7500 magyar Forint-ba került, mire kézhez vehettem, ami szerintem elég barátságos ár egy normális billentyűzetért.

    A doboztól semmi extrát ne várjon senki. Akárcsak bármelyik olcsó billentyűzet, ez sem tartalmazott semmit, amitől az ember meghökkent volna. Sem CD vagy DVD, sem matrica, sem részletes dokumentáció és reklám a többi SL modellért. Egyszerűen nulla marketing és fanatizmus! Egy garanciapapír volt mellékelve a csomagban és egy használati utasítás a dobozban. Persze ez nem is igazán érdekel(t), mert úgysem a sok papírért döntöttem emellett a modell mellett. Jutányos ára és könnyű beszerzése lényegesen mérvadóbb volt a számomra. Azóta eltelt már 9 hónap és bizony vannak pozitív és negatív tapasztalataim egyaránt....

    Folytatás...

    Prison85 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.