2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • munkamorál-avagy a segítőkészség felső foka-

    Már a címadásnál bajban vagyok, nem tudom, mily szavakkal jellemezhetném azt a tömény kedvességet, segítőkészséget, és elhivatottságot, melyet vásárlás közben tapasztalhat az ember.
    Rá kellett döbbennünk, hogy a hosszú farmert nemigen lehet bírni a közeledő,tikkasztó hőségben, barátnőmmel elindultunk körülnézni, milyen a kínálat térdnadrágok terén.Történt ez Pápán,az Úrnak 2007. évének, 5.havában.
    Nekem különösen sok gondot jelent a nadrágvásárlás, egyszerűen az agyamra megy, hogy veszek egyet ami kényelmes, és jó, aztán 3számmal nagyobb lesz, az első pár hordás után.
    Az egyik üzlethez érkezve, a kilincs után nyúltam, de az ajtó nem akart nyílni, furcsálltam is, hisz nyitvatartási idő volt, még csak ebédszünet közelében sem jártunk.Ez már másodszorra forult elő velünk ugyanannál az üzletnél, kb. fél hónapja jártunk már ott, de elfelejtettem miért is nem nyílik az ajtó. Azt hittem, csak beragadt, s erősebben is megpróbáltam lenyomni, mire a szomszéd üzletből, egy középkorú nő szaporázta a lépteit felénk, cseppet sem derültnek mondható arckifejezéssel. Mint kiderült, ő az eladó, akinek jobb dolga nem lévén, a szomszéd üzletben dolgozó barátnőit szórakoztatta, akik látva hasztalan próbálkozásomat az ajtó kinyitását illetően, gúnyos megjegyzéseket tettek összesúgva, röhögcsélve:''Nééézdmá' hogy feszegeti!''

    Folytatás...

    Polly89 17 éve 4

  • A baleset

    Pécsi vagyok, visszaköltözésem óta immár két éve, így a városi közlekedés számomra nem...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.