2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Opel kalandok - belémcsapott a villám UPDATE 19

    Áve nép!

    Azt gondoltam idén nem bővül tovább kalandjaim sora, de mint már korábban oly sokszor, most is megleptem magam. Lássuk mivel szúrtam el szabadidőm jelentős részét a legutolsó bejegyzésem óta.

    Egy régóta halogatott tervet vettem elő a fiókból: rádió upgrade. Korábban készíttettem AUX bemenetet a gyári NCDC 2013 egységre, de nem bizonyult tökéletesnek több okból sem, - gyenge hangminőség, osztott sáv a CD váltóval, így áthallás a két csatorna közt és a vezetékes működés. A legegyszerűbb megoldást a 2 DIN rádiók jelentenék. Letisztult külső, a lehető legjobb hangzás (annak ellenére is, hogy zenét nem az autóban hallgatunk) és felesleges, parasztvakító fícsörök mellőzése - ezen három kitétel szűrte az árukeresős kínálat (automatikus tárgyeset).
    Volt pár darab, ami fent maradt a hálón, de sehogy nem passzoltak az autó belsejéhez. Mintha a fáraó sírkamrájába beállítanál egy IKEA dohányzóasztalt. Maradt tehát az 1 DIN fejegységek sora és a kérdés: hova kerüljön?
    Létezik 2 DIN to 1 DIN átalakító keret is. Ez egyrészt rém praktikus, másfelől irtózatosan ronda. Tehetnék ide egy képet, de azzal elveszteném amúgy sem nagy létszámú olvasóim felét. :D

    Az alábbi pattant ki a fejemből:

    Folytatás...

    Petyyyyy 3 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.