2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Asus K52DR soft-RELOADED

    A történet kb. 8 hónappal ezelőttre nyúlik vissza. A kollégiumi szobatársam megkért, hogy pörgessem fel az asztali gépét, mert kínszenvedéssé vált a használata a lassúság miatt. Egy nagytakarítás már kevés lett volna és egyébként is idejét éreztem, hogy nyugdíjazzuk a szeretett XP-t. Helyét Win7 vette át. Összességében a friss telepítés és a rendesen beállított rendszer - az otthoni "nem tudom mi ez, de jó lesz, úgyhogy next"-hez képest - lehengerlő változást hozott.
    Eme eredményt látva pár napja ismét egy ilyen kéréssel állt elő, de ezúttal egy Asus K52DR laptopot kellett feltámasztanom hamvaiból. Most már egyenesen azt kérte, telepítsem újra a rendszert. :D
    Indokolt is volt a kérése, később meglátjátok miért.

    Ha már frissítek, gondoltam megnézem mennyit hoz a konyhára dolog és csinálok pár mérést. Nem professzionális tesztek és eszközök voltak segítségemre ebben - najó, talán a 3DMark annak nevezhető - úgy éjjel 2 körül találtam ki miket kéne megnézni.
    Az első ötlet adta magát, amint a kezem közé kaptam a gépet. Indítottam, hogy megnézzem mi a helyzet most a rendszerrel. Venti felpörög, kijelző felvillanik és örökkévalóságnak tűnő várakozás vette kezdetét...na ezt megmérjük!

    Rendszerfelállás desktopig: Power gomb megnyomásától a desktop és ikonok megjelenéséig eltelt idő.

    Folytatás...

    Petyyyyy 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.