2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Belém csapott a villám UPDATE 14

    Ave nép!

    Adódik a kérdés: mire vágyhat az ember egy szép májusi napon?
    Well, a válasz egyszerű: nem arra amit most fogtok olvasni.
    Reggel fél kilenckor fitten fiatalosan a műhelynél vártuk a trélert, ami időben be is futott. Felpakoltuk a járművet és megcéloztuk az EDC szervízt. Fura, mikor az ember a saját autóját látja meg a visszapillantóban.

    Nem, nem a horribilis módon kipattintott ropi jobb kar a lényeg, hanem hogy a mögötted lévő nem tartja a követési távolságot. :D

    Az EDC szervíz műhelye egészen tágas, de valamiért mégis egy kicsivel tisztábbat, rendezettebbet vár az ember. Na sebaj, kirendelt górét megkerestem, megkérdeztem hol hagyhatjuk a járgányt és le is engedtük az egyetlen üres parkolóhelyre az udvaron.

    Folytatás...

    Petyyyyy 6 éve 2

  • Belém csapott a villám UPDATE 13

    Ave nép!

    Rég jelentkeztem tudom, de van rá jónak mondható kifogásom: vártam hogy felkerüljön a pont arra a bizonyosra és jól megírhassam egy utolsó posztban azt a néhány törpénést, ami még kellett.
    Helyette álljon most itt egy beszámoló az utolsó mozzanat + egy-ig...

    A 2017-es évet a téli gurigák felszerelésével le is zártuk, kész-passz.
    Valamikor január legelején érkezett meg egy szett alu-kerékanyára való kupak. Részben unaloműzésként, részben azért mert jobban néz ki vele a felni. Utángyári szett, de télre tökéletesen megfelel.

    Ez kitartott egészen március 2-ig, addig ugyanis bátyám szekeréhez vadásztam össze a cuccokat, de ezt talán majd egy másik posztban. Fenti napon búcsút vettünk az addigra ténylegesen megrepedt kürtgombbal rendelkező légzsákburkolattól.

    Egy egészen patika gyári darab vette át a helyét. (nincs róla jobb képem)

    Folytatás...

    Petyyyyy 6 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.