2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Construction finished!

    Na, csak elkészült ez is. Jó ez így túlzás, de el fog. Egyelőre megvan minden. Na jó, majdnem minden. Optikai meghajtót valahogy elfelejtettem venni. Bár még mindig gondolkozom vegyek-e, de a szekrényben lapuló kb. 70 korong tele filmekkel azt súgja: nem ártana.

    Kismillió hozzászólás elolvasása, a szokásos review-ek átnyálazása, árfolyam figyelések, befektetések, konzultálások után döntöttem, aztán mentem, fizettem és nyertem. Legalább is szerintem. Mert bár meg vagyok győződve róla, hogy jó bizniszt csináltam, nem szaladt el a ló túlságosan, de így is szégyellem cseppet, hogy képes voltam ilyen összegeket kiadni, még ha sajátból is.
    Mégsem 100%-os a rendszer, már hogy is lenne...hiú ábránd. Biztos vagytok páran akik szerint reflexből 5 év kötél a jutalmam amiért P67-es alapra építettem, de jó okom volt rá. Egyrészt bazira tetszett az a lap mikor megjelent és láss csodát, ez azóta sem változott. Csak egyetlen másik vette fel vele a versenyt - Rampage IV BE - de ez számomra elérhetetlen. Joggal jöhet a kérdés: Bezzeg a ROG MATRIX videókártya nem elérhetetlen, mi? Most éppen nem és a lappal ellentétben - amin megvan minden ami nekem kell - itt sokkal inkább számít milyen példányt vesz az ember. Csendeset és erőset akartam, hát megkaptam.

    Folytatás...

    Petyyyyy 10 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.