2020. augusztus 11., kedd

Gyorskeresés

Poweramp - Google Play-ről szeretettel UPDATED!

Írta: | Kulcsszavak: google . play . poweramp . trial

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A história egészen 2013 novemberére nyúlik vissza. Ekkorra lett igazán Társam a mindennapokban a Galaxy S4. Az előd egy KM 900 volt, szóval érthető, hogy gyorsan egymásba estünk.
Történt aztán, hogy egyik vasárnap a Pestig tartó vonatos zötykölődéshez száguldozáshoz (IC) egy flac albumot másoltam az SD-re útravalónak. Persze sok haszna nem volt a gyakorlatban hisz nem használok sem profi fülhallgatót, sem profi hangkeltőt, dehát egyszer élünk. :))

Sikerült mindent bepakolnom, emberi formát varázsolnom magamra és mindezt időre! A pályaudvarra érve aztán urasan vártam a vonatot, hisz látszólag minden a legnagyobb rendben volt. Ahogy felpattantam a vonatra, már csobbantam is le a helyemre és izzítottam a fülest. Bedug, izgul, zenelejátszó indít...Adele 21 c. albuma pedig néma. Pár hónapja valamelyik topikban felvilágosítottak, hogy a droid kezeli a flac formátumot egy régebbi verziótól (talán 2.3...?) kezdve, éppen ezért kb. úgy néztem a telefonomra, mint Noé a harmadik elefántra. Gyorsan átfutottam az S4 topikot ahol is a legnépszerűbb a Poweramp volt. Első indulásnál rögtön figyelmeztetett, hogy bizony trialkodik, szóval van 30 napunk együtt. Nem izgatott a dolog, úgyis max. 2 hétig hallgatok egy albumot hetente 2-3 alkalommal, az meg belefér.

Észre sem vettem úgy eltűnt az az egy hónap, teljesen megszoktam az appot. Szép is, okos is, gyors is...ha nő lenne... :DDD Részben az is! Az első 30 nap maga a tökély, aztán persze sárkány lesz belőle és minden érintés után sikítozik - "A pénzedet akarooom!" Hát legyen, elbírja a költségvetés. Itt jött a bibi. Ugyanis, bár megénekelték majd két éve, hogy a Google Wallet mindenféle kártyát megeszik, de a Maestro a torkán akad a szerencsétlennek. Pár napig még figyelmeztetett, hogy kéne a licenc, aztán már el sem indult. Ekkor már 4.3 volt a telón, így vitte a flacot, de a built-in player kb. olyan a Poweramphoz viszonyítva, mint a tavaszi álom. Ősszel. Nagyon messze van még.
Így ment ez egészen 2014 márciusig. A februárban ellopott tárcám hamar meglett – kidobták – de a bankkártyám már nem volt érvényes a letiltás miatt. Az új meg már úton volt. Persze, hogy az is Maestro, dombornyomott. Hiába magyaráztam a hölgynek, hogy ne is küldjék, legyen helyette Master, de állította, hogy ezzel is lehet vásárolni a neten. Amint megérkezett, telefonon már kaptam is a kártyaszámot, próbáltam is rögtön. Mit gondoltok? Naná, hogy nem működött.

Próbálkoztam uninstall - reinstall módszerrel, de csak nem adta magát. Kedden este aztán - miközben bánkódtam, hogy itt nem lehet megoldani a dolgot egy registry kulcs törlésével - töröltem kézzel is az app után visszamaradt adatokat a telóról (album art-ok, skinek), majd újraindítottam a gépet. Ezt követte hirtelen felindulásból egy telepítés is, azt meg egy indítás és ami még meglepőbb: egy indulás! :Y

Úgy fest az előzmények teljes törlése a gyógyír a problémára, előről kezdődött a trial: öröm és bódottá! :C
Ajánlom hát ezt a módszert minden kedves Maestro-s sorstársamnak.

UPDATE: Megint lejárt a trial, de mielőtt újrahúztam, csináltam képet. Megvan a keresett mappa! Album artok maradhatnak, de telefonról helyezd át SD kártyára, vagy másold fel gépre. Jöhet az eltávolítás alkalmazáskezelővel, skinek törlése kézzel és a teló újraindítása. Telepítés után visszamásolhatod az albumartokat, de ha van wifi a közelben, nem kell ezzel vacakolnod.


Bocsi a hosszú ömlengésért, de gondoltam megosztom ezt az infót is.

Hozzászólások

(#1) escape


escape
(aktív tag)

Elnézést a kényes kérdésért, de melyik bank az, amelyik megörvendeztetett ezzel a csodásan használható kártyával?

Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...

(#2) Petyyyyy válasza escape (#1) üzenetére


Petyyyyy
(addikt)
LOGOUT blog

Inkább csak pénzintézet - Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezet.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star

(#3) escape válasza Petyyyyy (#2) üzenetére


escape
(aktív tag)

Az ő rendszerüket nem ismerem, de a K&H-nál is ezt osztogatják a trambulin számlákhoz. Szintén semmire nem használható, ha neten akarsz vele fizetni, mert eddig valamilyen kód szolgáltatást kellett igényelni, hogy működjön. Ezért kértem egy Visa Electron kártyát helyette, ami meglepő módon szintén nem működött, például máv jegyeket sem tudtam venni vele(de a goggle wallet már elfogadta). A lényeg, hogy sok esetben nem a kártya hibája, hiányossága, de tény hogy a Maestro nem a legsokoldalúbb bankkártya. Ahol megoldható a PayPal-os fizetés (a wallet nem ilyen :( ) ott jó a Maestro is, ugyanis a PP le tudja húzni a kártyáról az összeget, a többit meg már ők intézik.

Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...

(#4) peter9228


peter9228
(aktív tag)

Én is hasonlóképpen jártam. Lejárt a trial, a wallethez meg nincs hozzárendelve kártya. Elkezdtem keresgélni, és végül lecseréltem a Beat-re: [link]
Ugyanolyan jól működik, egy dolog hiányzik csupán: nem indul el automatikusan a zene, ha rádugom a fülest.

(#5) Speeedfire válasza peter9228 (#4) üzenetére


Speeedfire
(nagyúr)

Használj mixzing-et, eddig nekem ez jött be a legjobban.

[ Szerkesztve ]

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com || http://tothszabi.info

(#6) banhammer


banhammer
(veterán)

Anno akciosan megvettem kb. 220 Ft-ert, azota se hasznalom, elotte se hasznaltam.
Lattam olcso, akkor megveszem hatha kesobb jo lesz valamire.

\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

(#7) Petyyyyy válasza banhammer (#6) üzenetére


Petyyyyy
(addikt)
LOGOUT blog

Még mindig jó lehet majd valamikor valamire. A másik nagy bánatom, hogy pl a playen vásárolt appot nem lehet átadni/átruházni. Szvsz. jó biznisz lenne belőle.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star

(#8) 426os


426os
(őstag)

Nekem is ilyen gondom van. Nagyon szeretem a PowerAmp-ot, eddig egyik zenelejátszó sem nyerte el a tetszésem, csak ez. Mind funkcionalitásban, mind kinézetben/kezelhetőségben. De szintén Maestro kártyával rendelkezem, így hiába akarom megvenni, nem tudom. Pedig hetekig figyeltem, hogy mikor lesz akciós, a végén már nem érdekelt, meg akartam venni 800Ft-ért, ekkor jött a pofára esés, hogy nem tudom. Eddig sehol nem volt problémám a kártyámmal, mindenhol tudtam vele fizetni, csak a Google miatt viszont nem fogok újat csináltatni. Nem sajnálnám rá a pénzt, de ha nem biztosítják számomra a lehetőséget, hogy fizethessek többféle módon, akkor nem is fogok szenvedni vele, megoldom "másképp", hogy teljes verziós legyen a program... Nem szép dolog, tudom, de ez van.
Ha mondjuk PayPal-el lehetne fizetni, az lenne a királyság. Lehet megnőne kicsit a vásárlások száma is. Részemről biztosan.

[ Szerkesztve ]

.

(#9) Petyyyyy válasza 426os (#8) üzenetére


Petyyyyy
(addikt)
LOGOUT blog

A leírt módszerrel sem kell megvenned, trial és full közt nincs funkcionális különbség. Csak azt bánom, hogx nem figyeltem a törlésnél a mappaneveket. Tudhatnám melyik volt a poweramppé.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star

(#10) 426os válasza Petyyyyy (#9) üzenetére


426os
(őstag)

Igen, tudom, csak engem zavar, hogy folyton visít, hogy ő trial, illetve egy pár dolgot át szoktam benne állítani és nincs türelmem ezzel játszadozni, amikor ő random úgy dönt, hogy lejárt a próbaidő (jellemzően az volt, hogy hallgattam zenét az 1,5 órás úton és egyszer csak megszólalt, hogy ideje megvenni, onnantól kezdve pedig nem működött).

.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.