2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • LG G2 (Stock Lollipop 5.0.1) Simple V1.2 ROM telepítése

    Elsőre kicsit bonyolultabb metódus ennek a romnak a telepítése, de nem kell megijedni, ezt is csak egyszer kell végigcsinálni.

    Személyes tapasztalat alapján az első lépés a gyári stock rom visszarakása KDZ metódussal. Ez lepucol minden sallangot, kapsz egy rootolatlan gyári LG G2-őt. A PDA Fanclub oldalán részletes leírást találtok erről.LG G2 frissítés menete itt.

    Ha megvagytok a gyári rom visszarakásával, következhet a rootolás, amit itt szintén megtaláltok, ioroot25-al pikk pakk megvan.

    1. AutoRec.apk-val downgradelni kell a bootlodert. Letöltés.

    2. A gyári recoveryvel ha visszabootolt a teló, felrakjátok a TWRP bumped verzióját. Letöltés. (természetesen a D802-höz valót szedjétek le!)

    3. Reboot recovey, hogy betöltsön a TWRP. Ha minden oké, akkor:

    Folytatás...

    peron 9 éve 4

  • Facebook Home - rootolt telókra

    Csak ha rootolt a telefonod, akkor tudod megokosítani, ha nem az ne is olvass tovább. Mindenek előtt frissítened kell a Facebook Messengert és a sima Facebook app-ot a Play-en. Nem egy nagy durranás, újraindítással együtt kb 6 percet vessz el az életedből, ha kiváncsi vagy mivel rukkolt elő a Facebook, kövesd a leírást.

    1. Első dolgod lesz letölteni az xda-s srácok által felrakott Facebook Home apk-t

    2. Át kell írnod a build.prop fájlban két változót, mivel csak bizonyos készülékeken fut egyenlőre a cumó. Ez egy sima szöveges fájl, elég hozzá egy text editor. Ezzel a megoldással fogja a telefonod egy Samsung SPH-L900-asnak hazudni magát.

    Ha gőzöd sincs mi ez, itt egy kis segítség: Szedd le a Play-ről az ES File Explorert. Ha felraktad indítsd el, majd tolj egy Menu-t, azon belül Settings, scrollozz le az aljára, míg meg nem látod a Root Settings beállítást.

    Folytatás...

    peron 11 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.