2022. október 2., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Miért váltottam nicknevet

  Sziasztok!

  Sokan már megismerhettetek a lapcsaládon mint Szatyor95. Kicsit több mint 2 évig voltam aktív ezen a néven, viszont az utóbbi időben eléggé kezdtem megutálni. Kezdődött ott a dolog, hogy ezt a becenevet egy korábbi lány ismerősömtől kaptam, akivel eléggé viharvertté vált a viszonyom. Eleinte nem zavart, de mostanra úgy éreztem, hogy szeretném ezt az emléket elhagyni.

  A másik ok az oldalon előforduló néhány, magát igencsak szellemesnek gondoló kolléga, akinek nincs jobb dolga, mint idióta vicceket elsütni. Ilyen például az örök klasszikus: "Azért vagy Szatyor, mert anyád inkább bekötözte a fejed születés után, hogy ne lássa a ronda képed?" Teszem hozzá, ezeknek nagy része természetesen nem nyilvánosan jött. És mielőtt félreértés történne: Nincs bajom azzal, ha valaki poénkodik a nicknevemmel. De azért egy bizonyos szint alá nem kéne menni.

  Viszont nem szeretném kihagyni azt sem, hogyan történt ez a váltás: Eredetileg taci95 néven kerültem ide még 2010-ben, egy Hardveraprós hirdetés miatt. Az a fiókom nem élt sokáig, pár hozzászólás volt csak. Aztán regisztráltam mint Szatyor95. Itt elkövettem egy szarvashibát, de ezt majd később részletezem. Aztán erről is váltottam, vagyis csak akartam. Megtörtént a regisztráció, de rövid és kemény úton repültem is. Ez annak tudható be, hogy megint elkövettem ugyan azt a hibát.

  Folytatás...

  Penguin95 8 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.