2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Heroes of the Storm - Quick Cast beállítások

    Frissítve: 2019. 03. 10.

    Ez a bejegyzés álljon itt a Heroes of the Strom topik összefoglalójának kiegészítéséül! A játék optimális irányításáról lesz szó, illetve listázom az összes hős ideális Quick Cast beállítását. Ez jó kiinduló alap lehet azoknak is, akik már ismerik a Quick Cast jelentőségét, de globálisan csak egyféle beviteli módot (Off / On / On Release) használnak a képességek aktiválására. Az új beállítások megszokást igényelnek, főleg annak, aki eddig egyáltalán nem Quick Cast-olt, de mindenképp érdemes tenni egy próbát, mert csak így lehetsz igazán hatékony a játékban. A beállítások a saját tapasztalataimat tükrözik 15 ezer meccsel a hátam mögött. Enjoy destroy! ;)

    Tartalom:

    • Mentés és visszaállítás
    • Kameranézet és a kurzor
    • Basic attack és Stutter Step
    • Időzítés a Shift gombbal
    • Egyéb trükkök
    • A célzás típusai
    • Ajánlott Quick Cast beállítások

    ------------------------ Mentés és visszaállítás ------------------------

    A Quick Cast Settings a játék menüjében, a Hotkeys menüpont alatt található. Itt lehet konfigurálni hősönként a beviteli módokat.

    Folytatás...

    pc360 6 éve 5

  • Android programok - frissülő ajánló

    Frissítve: 2018. 04. 13.

    Sziasztok!

    Régóta vezetek egy szoftveres oldalt NeszeTools néven, ami válogatott Windows programokat listáz, napi szinten frissen tartva letöltésekkel, screenshotokkal, leírásokkal. Régi terv, hogy elkészítsem az Androidos részét is, ehhez viszont először össze kell szedni a megfelelő, ajánlható appokat. Ez javarészt meg is történt, de a listán még van mit finomítani, bővíteni.

    A programok kiválasztásánál próbálom a használhatóságot, a kinézetet és a megbízhatóságot szem előtt tartani, és olyanokat veszek fel a listára, amik szélesebb körben is beválhatnak. Szeretném a legtöbb témakört lefedni a legjobb, és nem feltétlen legnépszerűbb programokkal. A két halmaz természetesen fedheti egymást, de ez nem mérvadó. A nagyon speciális megoldásokat mellőzném.

    Mivel a NeszeTools nem egy gyűjtő oldal, hanem sokkal inkább ajánló, így a kritikák is épp olyan jól jönnek, mint a javaslatok. Az időközben elévülő, vagy jobbra cserélhető appokat törlöm. Ha a lista eljut oda, hogy megjelenhessen az oldalon, akkor mindegyik program saját leírást kap, screenshotokkal, verziószámokkal, changeloggal. A segítségetek előre is köszönöm! A szimpla érdeklődőknek meg kellemes válogatást, remélem, hasznukra válik a kollekció!

    Folytatás...

    pc360 6 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.