2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A lejátszási listából legalább 10 dalt szeretnék a bluetooth hangszórón hallgatn

    Nekem SAMSUNG telefonom van. A NewPipe a YouTube lejátszási listából csak öt dalt játszik le, a Youtube Vanced viszont nem telepíthető a telefonomra. A számítógépnek nincs bluetooth kapcsolata, ráadásul a távolság sem mindegy.

    PBalázs 3 éve 24

  • Ami akkor volt igaz, amikor írták

    Műsorvezetők, akik elhagyták a csatornájukat

    Amikor írták a honlapon levő szöveget, akkor pillanatnyilag igaz volt, egészen addig, amíg a Liptai Claudia volt a röfi. Amikor már Puskás Péter volt a röfi, akkor már nem volt igaz ez a szöveg:
    ,,Mostanában sokan azt találgatják, hogy az egyik jelmez az Álarcos énekesben bizony Claut rejti, és felmerült, hogy talán valahol műsorvezetőként is viszontlátjuk hamarosan."

    Én valamit szeretnék az átigazolásokhoz hozzáfűzni:
    Amíg nincs X-Faktor, addig mindegy, hogy a Kiss Ramóna meg az Ördög Nóra melyik csatornán vannak. Akik a TV2-n vannak, azok nem vezethetik az X-Faktort. Nekem az nem mindegy, hogy az X-Faktor tizedik évadik egy férfi (pl. az Istenes Bence) fogja-e vezetni, vagy egy nő. Ha az X-Faktor tizedik évadát is nő fogja vezetni, akkor már mindegy lesz nekem, hogy melyik nő lesz a műsorvezető.

    PBalázs 3 éve 3

  • A gamebase 64-ről támogatás miatt nem lehet letölteni

    Én Chrome-ot használok. A Chrome legújabb verziója csak a HTTP kezdetű honlapokat támogatja.

    Ha a honlapon rákattintok a 8BitFiles-ra, az úgy működik, mint a falra hányt borsó. Itt nincs olyan, hogy Link mentése másként. Nem tudom, hogy a GB64 mikori honlap, viszont amikor létrehozták a honlapot, akkor még a böngészők támogatták az FTP-t.
    Tóth Krisztián-nak is van egy C64-es oldala, de ott sok játéknak csak leírása van.

    PBalázs 3 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.