2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Titkos műsorváltozás az M1-en

    Ma nem volt Déli harangszó. Egyenlőre a közös imádkozás megy. Minden TV műsoros honlapot megnéztem már. Direkt azt akarja az M1, hogy a KÖZÖS IMÁDKOZÁS A PÁPA VEZETÉSÉVEL műsorról csak az vegyen tudomást, aki bekapcsolja a televíziót?

    PBalázs 4 éve 25

  • Nem tudom beállítani, hogy a gép ne távolítsa el az MP4 lejátszót

    Ahányszor csatlakoztatom a géphez az MP4 lejátszómat, a gép mindig kiírja, hogy ,,Probléma adódott ezzel a meghajtóval" Utána automatikusan eltávolítja. Se felvenni nem tudok az MP4 lejátszóra, se letörölni nem tudok róla.

    PBalázs 4 éve 17

  • A ZENEMOZAIK a Kápa album esetén a netánra gondol

    Innen el lehet olvasni, hogy mit akar a ZENEMOZAIK. Ha egy hanglemezt vagy egy kazettát valahol lehet kapni, akkor az a megoldás, hogy az ember megveszi, elviszi a ZENEMOZAIK-hoz, s a ZENEMOZAIK csinál belőle CD átiratot.

    Ez a Kápa album azért található meg a bakelit katalógusban, hogy hátha netán valakinek megvan ez a lemez (vagy kazetta), ugyanis ezt sehol sem lehet kapni. Be szoktam írni a Google-ba ennek az albumnak a címét, de a Google mindig azt hiszi, hogy kapára (egy kerti szerszámra) gondolok. Próbáltam már leszűkíteni a keresést, de még akkor sem a lemez látható, hanem a kapa, mint kerti szerszám.
    Warez oldalakon be szoktam írni a Kérések topikba, hogy keresem ezt az albumot, de nem szoktam választ kapni.

    PBalázs 4 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.