2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nem úgy érzem, mint ha rám szükség lenne

    Vannak olyan témák, melyekhez ugyan megvan a megfelelő tudásom, de nem nevezetesek. Itt ugyan felajánlották, hogy hol tudok saját wikit létrehozni, de az a honlap nem működik. Pedig a saját wikin megmutathattam volna, hogy miket tudok.
    Nem akarom én megnyitni a Wikipédiát. Inkább ki akarok másolni onnan minden olyan témát, ami engem érdekel. A saját wikimre még képeket is tölthettem volna fel.

    PBalázs 2 éve 42

  • Szeretnék saját honlapot csinálni

    Már egyszer ugyan felajánlották azt a helyet, ahol lehet saját honlapot készíteni, de véletlenül töröltem azt a bejegyzésemet.
    Nem akarom megnyitni a Wikipédiát, csak vannak dolgok, ahol a Google csak a Wikipédiára ad találatot (pl. valaki beírja, hogy Ördög, Csillag születik, X faktor, A kocka, Vigyázat, Totem).
    Ha tudnék saját honlapot készíteni, akkor a Wikipédiá-ról lemásolnám magamnak azokat az oldalakat, melyek érdekelnek, ki is egészíteném. A saját honlapomon létrehoznám azokat a lapokat, melyekhez megvan ugyan a megfelelő tudásom, de nem nevezetesek, valamint képeket is tölthetnék fel a honlapomra.

    PBalázs 2 éve 52

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.