Hirdetés

2021. május 7., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • A Google nem ad találatot erre a versre

  Hallgassák meg ezt a verset:
  [link]

  Azért töltöttem fel, mert a Google erre semmiféle találatot nem ad. Nem igazán értem jól a szöveget.

  PBalázs 6 napja 2

 • Ki tud fogalmazást írni Ruszó Tiborról?

  Én a Ruszó Tibor lapot úgy hoztam létre, hogy egy jogvédett szöveget bemásoltam a Wikipédiába. Azt nem tudom, hogy Tibor mikor született. Képtelen vagyok saját szavaimmal megfogalmazni a szöveget.

  PBalázs 3 hete 39

 • Azért vagyok blokkolva, mert csak egy IP címet használhatok

  Most május 8-ig leszek blokkolva a Wikipédián. Ha tehetném, én minden lap létrehozásához más-más IP címet használnék, hogy a Wikipédia ne tudja, hogy melyik IP címet kell blokkolni. Azért csak egy IP címet használhatok, mert az anyukámmal élek. Ha saját lakásom lenne, akkor könnyű lenne a helyzet.

  PBalázs 4 hete 45

 • Kötelező létrehozni a wikipédián a Titanium lapot!

  [link]
  Ezt legyenek szívesek ide bemásolni:
  [link]

  PBalázs 1 hónapja 23

 • Nem akarok nagy ikonokat az Óra alkalmazásban

  A gépemen Windows 10 van. Ilyen az Óra alkalmazás:

  PBalázs 2 hónapja 11

 • Amíg blokkolva vagyok, addig kötelező a piros hivatkozásokat nézegetnem

  A wikipédia leblokkolt engem:

  A blokkolót nem zavarják a piros hivatkozások, de engem igen. Akkor nem lennének piros hivatkozások, ha minden lapot valaki létrehozná. A wikipédia figyeli az IP címemet. Akkor tudnék lapokat létrehozni, ha más IP címet használnék.

  PBalázs 2 hónapja 52

 • Nem érdekem, hogy legyen X Faktor

  Én Tatabányán, a Szent József napközibe járok. Most szigorítások vannak. A Szent József napköziben csak 5-en lehetnek. Nem tudom, hogy meddig kell még otthon maradnom. Az X Faktor tizedik évada tavaly lett volna. A tizedik évadot a végtelenségig is lehetne halogatni. A Megasztárból elég volt a hat évad. A The Voice és a Rising Star egy évad után megszűnt. Ha megszűnne az X Faktor, akkor azzal is úgy lennék, mint a Megasztárral, a The Voice-szal és a Rising Starral.
  Kétszer is volt arra példa, hogy csak fiúk maradtak versenyben: az első évadban kiesett Janicsák Veca. Tavalyelőtt (2019-ben) pedig az X Faktor közepén kiesett a Bagdi Enikő. Janicsák Veca és Bagdi Enikő kiesése után csak fiúk maradtak versenyben. Amikor már csak fiúk voltak versenyben, akkor én csak a műsorvezetőt néztem. Most viszont úgy van, hogy a Kiss Ramóna meg az Ördög Nóra a TV2-n vannak, s akik a TV2-n vannak, azok nem vezethetik az X Faktort.

  PBalázs 2 hónapja 12

 • A Chrom-mal nem lehet képet feltölteni a Vaterára

  Ami egyáltalán nem kell, azt szeretném díjmentesen feltenni a Vaterára.

  A Kép hozzáadása esetén az egér ugyan kézzé változik, de nem jelenik meg semmi.

  PBalázs 3 hónapja 8

 • GRAND THEFT AUTO

  Sikerült ugyan a játékot feltelepítenem a számítógépemre, de a program mindig leáll.
  Az Oracle VM VirtualBox-ra feltelepítettem az XP-t. A virtuális számítógépre is feltelepítettem a játékot, de hiába van benne a meghajtóban a CD, akkor is megjelenik ez a hibaüzenet:

  A játék nem folytatható a Play-el.

  PBalázs 3 hónapja 20

 • Ahány szám van az Mp3sparks-on, annyiszor kattintgatni kell

  Eddig itt volt olyan, hogy Preview full album, de most nincsen. Minden dalt végig lehet hallgatni, de amint vége a dalnak, a dallal együtt a zenének is vége van, s csak egyesével hallgathatóak meg a számok.

  PBalázs 4 hónapja 2

 • Egy lejátszási lista miatt nem vennék nagyképernyős telefont

  Az én okostelefonom még éppen belefér ebbe a tokba:

  A téli kabátomnak is van egy belső zsebe, melybe belefér a telefonom. Nagyobb telefon már nem férne bele.

  A SAMSUNG okostelefonomon kétféleképpen lehet egy lejátszási listát elérni:
  1. A böngészőből nyitom meg a YouTube-ot. Ilyenkor 20 perc után kiírja, hogy "A videó lejátszása szünetel. Tovább néznéd?" Ha valamivel el vagyok foglalva, s közben hallgatom a lejátszási listát, akkor kell egy ember, aki egy újjal megérinti az IGEN-t.
  2. Feltelepítettem a telefonra a NewPipe Legacy-t, de az egy lejátszási listából 3 vagy 4 dalt lejátszik, utána a lejátszandó dalnál a háromszög helyett egy homokóra látható a végtelenségig. Ilyenkor a telefont újra kell indítani, hogy tudjak rajta YouTube-ozni.

  PBalázs 4 hónapja 40

 • A lejátszási listából legalább 10 dalt szeretnék a bluetooth hangszórón hallgatn

  Nekem SAMSUNG telefonom van. A NewPipe a YouTube lejátszási listából csak öt dalt játszik le, a Youtube Vanced viszont nem telepíthető a telefonomra. A számítógépnek nincs bluetooth kapcsolata, ráadásul a távolság sem mindegy.

  PBalázs 4 hónapja 24

 • Ami akkor volt igaz, amikor írták

  Műsorvezetők, akik elhagyták a csatornájukat

  Amikor írták a honlapon levő szöveget, akkor pillanatnyilag igaz volt, egészen addig, amíg a Liptai Claudia volt a röfi. Amikor már Puskás Péter volt a röfi, akkor már nem volt igaz ez a szöveg:
  ,,Mostanában sokan azt találgatják, hogy az egyik jelmez az Álarcos énekesben bizony Claut rejti, és felmerült, hogy talán valahol műsorvezetőként is viszontlátjuk hamarosan."

  Én valamit szeretnék az átigazolásokhoz hozzáfűzni:
  Amíg nincs X-Faktor, addig mindegy, hogy a Kiss Ramóna meg az Ördög Nóra melyik csatornán vannak. Akik a TV2-n vannak, azok nem vezethetik az X-Faktort. Nekem az nem mindegy, hogy az X-Faktor tizedik évadik egy férfi (pl. az Istenes Bence) fogja-e vezetni, vagy egy nő. Ha az X-Faktor tizedik évadát is nő fogja vezetni, akkor már mindegy lesz nekem, hogy melyik nő lesz a műsorvezető.

  PBalázs 5 hónapja 3

 • A gamebase 64-ről támogatás miatt nem lehet letölteni

  Én Chrome-ot használok. A Chrome legújabb verziója csak a HTTP kezdetű honlapokat támogatja.

  Ha a honlapon rákattintok a 8BitFiles-ra, az úgy működik, mint a falra hányt borsó. Itt nincs olyan, hogy Link mentése másként. Nem tudom, hogy a GB64 mikori honlap, viszont amikor létrehozták a honlapot, akkor még a böngészők támogatták az FTP-t.
  Tóth Krisztián-nak is van egy C64-es oldala, de ott sok játéknak csak leírása van.

  PBalázs 5 hónapja 16

 • Amit csak mikrofonnal lehet felvenni

  Itt egy YouTube video:
  Muri Enikő dal

  Ezt próbáltam már több honlap segítségével online letölteni, de mindegyik hibajelzést ír ki.
  [link]
  [link]

  PBalázs 8 hónapja 21

 • Mit állítsak be?

  Új számítógépet kaptam. Amikor Windows 3.1-re írt játékot akarok betölteni, akkor ez szokott megjelenni:

  Nem lehet beállítani a kompatibilitást, a hibaüzenet továbbra is megjelenik.

  PBalázs 8 hónapja 29

 • Amit prémiummal nem lehet kikapcsolni

  A Tatabányai TV képújságjában két és fél percenként ez a reklám szokott menni:

  Ezt semmilyen prémiummal sem lehet kikapcsolni. Szoktam nézni az Álarcos énekes-t és a Sztárban sztár-t és a Bezár a bazár-t. A televízióban akkor is maradnának a reklámok, ha előfizetnék a Deezer és a Spotify prémiumra. Nincs TV2 Prémium, s nincsen RTL Klub prémium sem.
  Nem tudom, hogy a Deezer és a Spotify tulajdonosa szokott-e egyáltalán tévét nézni. Kíváncsi lennék, hogy ha a tulajdonos híradót vagy egy sorozatot nézne, s idegesítenék őt a reklámok, akkor a két cég tulajdonosa miféle prémiumra fizetne elő.

  PBalázs 8 hónapja 3

 • A YouTube kérdése

  Ha a YouTube-on lejátszok egy lejátszási listát, akkor néhány videó lejátszása után ez jelenik meg:

  Ilyenkor az IGEN-re kell kattintani. Ez akkor baj, amikor valaki takarítás vagy mosogatás közben a YouTube-ról hallgat zenét (bár a szobában van a számítógép, de a konyhájába rak egy bluetooth hangszórót, s mosogatás közben arról hallgat zenét). A YouTube kérdése olyankor is baj, amikor valaki otthon bulizik, s a YouTube-on berak egy lejátszási listát.

  PBalázs 9 hónapja 29

 • Mi a Deezer reklám?

  A Deezer reklámja itt meghallgató:
  [link]

  Nem tudom Deezer reklámját lefordítani, mert az angolok másképp írják, s másképp ejtik a szavakat. A szótárból csak írás szerint lehet kikeresni.

  PBalázs 12 hónapja 11

 • Ideje lenne, hogy a ZENEMOZAIK szerkessze a honlapját

  A ZENEMOZAIK 2006-ban szerkesztette utoljára a honlapot. A Gyakori kérdésekben leírtam, hogy kinek van szerkesztési joga a ZENEMOZAIK-hoz, de nem kaptam a kérdésemre normális választ.

  PBalázs 12 hónapja 10

 • A Red Star csak olyan számítógépen hallgató, amelyikre szabad felvenni

  Az Omega együttes Red Star című albuma már egyszer fent volt a Deezer-ön is meg a Spotify-on is, de már Prémium előfizetők számára is elérhetetlen. A SoundCloud is mindig eltávolítja, akárcsak Presser Gábor Csak dalok című albumát.

  PBalázs 1 éve 15

 • Titkos műsorváltozás az M1-en

  Ma nem volt Déli harangszó. Egyenlőre a közös imádkozás megy. Minden TV műsoros honlapot megnéztem már. Direkt azt akarja az M1, hogy a KÖZÖS IMÁDKOZÁS A PÁPA VEZETÉSÉVEL műsorról csak az vegyen tudomást, aki bekapcsolja a televíziót?

  PBalázs 1 éve 25

 • Nem tudom beállítani, hogy a gép ne távolítsa el az MP4 lejátszót

  Ahányszor csatlakoztatom a géphez az MP4 lejátszómat, a gép mindig kiírja, hogy ,,Probléma adódott ezzel a meghajtóval" Utána automatikusan eltávolítja. Se felvenni nem tudok az MP4 lejátszóra, se letörölni nem tudok róla.

  PBalázs 1 éve 17

 • A ZENEMOZAIK a Kápa album esetén a netánra gondol

  Innen el lehet olvasni, hogy mit akar a ZENEMOZAIK. Ha egy hanglemezt vagy egy kazettát valahol lehet kapni, akkor az a megoldás, hogy az ember megveszi, elviszi a ZENEMOZAIK-hoz, s a ZENEMOZAIK csinál belőle CD átiratot.

  Ez a Kápa album azért található meg a bakelit katalógusban, hogy hátha netán valakinek megvan ez a lemez (vagy kazetta), ugyanis ezt sehol sem lehet kapni. Be szoktam írni a Google-ba ennek az albumnak a címét, de a Google mindig azt hiszi, hogy kapára (egy kerti szerszámra) gondolok. Próbáltam már leszűkíteni a keresést, de még akkor sem a lemez látható, hanem a kapa, mint kerti szerszám.
  Warez oldalakon be szoktam írni a Kérések topikba, hogy keresem ezt az albumot, de nem szoktam választ kapni.

  PBalázs 1 éve 7

 • Commodore játékok a ClassicReload-on

  Ez a honlap Commodore játékok helyett egy perifériát kezelni nem tudó online emulátort hoz be. Mire jó a honlap?

  PBalázs 2 éve 19

 • Mennyit fizessek a postán egy hanglemez vagy egy CD elküldésekor?

  A Vaterán szokott olyan lenni, hogy Listázási díjmentes hétvége. A lemezek és CD-k kihirdetése esetén kötelező a postaköltséget megadni. Amit a postán tőlem elkérnek, azt szeretném a vevőtől visszakapni!

  PBalázs 2 éve 6

 • Letöltöttem a Shotcut-ot, de nem tudom betölteni

  Ha a Shotcut videoszerkesztő programot be akarom tölteni, akkor ez a hibaüzenet jelenik meg:

  Néhány perc elteltével a program automatikusan bezáródik.

  PBalázs 2 éve 24

 • Mit nem lehet a Deezer-ről meghallgatni?

  Demis Roussos Lovely Sunny Days és No Way Out című számát a Deezer-ről és a Spotify-ról még az sem tudja meghallgatni, aki havonta előfizet rájuk.

  PBalázs 2 éve 11

 • Hol van a hiba?

  Windows 10 operációs rendszert használok. Az ébresztőóra csak a képernyő jobb alsó sarkában jelez. Ha nem nézek a képernyő jobb alsó sarkába, akkor olyan mint ha mi sem történt volna. Az ébresztőóra hangerejét nem lehet beállítani. Ráadásul eltávolítani sem lehet az operációs rendszerről az Órá-t.

  PBalázs 3 éve 13

 • Az az érdekem, hogy legyen a wikipédián Pénzt vagy éveket! szócikk

  Pagonynak arra van esze, hogy az általam létrehozott lapot törölje, bezzeg arra nincs, hogy helyettem létrehozza a lapot. A TV2 lap a A piramis és a Mindent vagy semmit! című lapokra is hivatkozik.

  PBalázs 3 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.