Hirdetés

2021. július 23., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Ami sehova sincs leírva

  Amióta a Kiss Ramóna a TV2-n van, azóta még nem volt olyan műsor, melyet még annak idején a Liptai Claudia vezetett. Se 50 milliós játszma nem volt, se Appra magyar. A nagy duett hetedik évadát is csak tervezték. Bár 2020 őszén a Sztárban sztárban ugyan a Köllő Babett helyettesítette a Liptai Claudiát, de a Sztárban sztárban a Liptai Claudia nem műsorvezető volt, hanem zsűri. Az semelyik honlapon sincs leírva, hogy a Kiss Ramóna tudná-e pótolni Liptai Claudiát.
  Nekem az nem tetszik, hogy idén férfi fogja vezetni az X Faktort (az Istenes Bence és a Miller Dávid férfiak). Csak abban az esetben fogom nézni az X Faktort, ha vagy egy lány fogja megnyerni, vagy egy olyan együttes, melyben legalább egy nő van. Ha megint fiúk fognak versenyben maradni (mint az első évadban, vagy mint tavalyelőtt), akkor nem fogom nézni, csak hallgatom, amit a fiúk énekelnek.
  Egyrészt nézhetek akár a tükörbe is, másrészt nadrágot lányokon is lehet látni.

  PBalázs 1 hete

 • Egymilliószor is elolvashatom a Wikipédia szabályait

  Elolvastam az Engedélykérést, s írtam az alábbi E-mail címre:
  szerkesztoseg@starity.hu

  Hiába olvasom el az Engedélykérést, ha a jogsértő szöveg írója nem válaszol.

  Sok olyan E-mail cím van, melyre hiába írogatok, akkor sem kapok választ. Az E-mail cím tulajdonosa vagy takarít, mosogat, vagy a kertben kapál, metszi a fákat, amikor meg éppen szabadideje van, akkor megnéz egy filmet. Olyan sok film van, hogy évek kellenek ahhoz, hogy az ember mindegyiket végig nézze. Mire az ember minden filmet megnéz, addigra készül egy új film. Az azonban biztos, hogy az E-mail cím tulajdonosának egy perce sincs arra, hogy megnézze a levelemet.

  PBalázs 3 hete 17

 • Sztárban sztár zsűrije, X Faktor győztese

  Én elhiszem, hogy Köllő Babett, Papp Szabolcs és Ruszó Tibor a Wikipédia számára nem nevezetes emberek, viszont ami a Wikipédia adminisztrátorait nem zavarja, az engem azért zavar, mert a szabadidőmet internetezéssel töltöm. Én nem tölthetem azzal a szabadidőmet, amivel a házasok töltik (beszélgetés, ölelkezés, csókolódzás). Szívesen megnősülnék, de egy 44 éves autista fiú senkinek sem kell. Ha anyukám nem lesz, akkor a testvéremre leszek szorulva, s ő is fiú.
  Azt is elhiszem, hogy Liptai Claudia nem maradhatott a Sztárban sztár zsűrije, mert a Sztárban sztár a TV2-n van, Liptai Claudia viszont nem. Viszont nem csak a Köllő Babettet lehetett volna zsűrinek választani. Aki kiválasztja a Sztárban sztár zsűritagjait, látja, hogy a Wikipédián kinek az életrajza van leírva.

  Folytatás...

  PBalázs 1 hónapja 55

 • A Google nem ad találatot erre a versre

  Hallgassák meg ezt a verset:
  [link]

  Azért töltöttem fel, mert a Google erre semmiféle találatot nem ad. Nem igazán értem jól a szöveget.

  PBalázs 3 hónapja 2

 • Azért vagyok blokkolva, mert csak egy IP címet használhatok

  Most május 8-ig leszek blokkolva a Wikipédián. Ha tehetném, én minden lap létrehozásához más-más IP címet használnék, hogy a Wikipédia ne tudja, hogy melyik IP címet kell blokkolni. Azért csak egy IP címet használhatok, mert az anyukámmal élek. Ha saját lakásom lenne, akkor könnyű lenne a helyzet.

  PBalázs 4 hónapja 45

 • Kötelező létrehozni a wikipédián a Titanium lapot!

  [link]
  Ezt legyenek szívesek ide bemásolni:
  [link]

  PBalázs 4 hónapja 23

 • Nem akarok nagy ikonokat az Óra alkalmazásban

  A gépemen Windows 10 van. Ilyen az Óra alkalmazás:

  PBalázs 5 hónapja 11

 • Nem érdekem, hogy legyen X Faktor

  Én Tatabányán, a Szent József napközibe járok. Most szigorítások vannak. A Szent József napköziben csak 5-en lehetnek. Nem tudom, hogy meddig kell még otthon maradnom. Az X Faktor tizedik évada tavaly lett volna. A tizedik évadot a végtelenségig is lehetne halogatni. A Megasztárból elég volt a hat évad. A The Voice és a Rising Star egy évad után megszűnt. Ha megszűnne az X Faktor, akkor azzal is úgy lennék, mint a Megasztárral, a The Voice-szal és a Rising Starral.
  Kétszer is volt arra példa, hogy csak fiúk maradtak versenyben: az első évadban kiesett Janicsák Veca. Tavalyelőtt (2019-ben) pedig az X Faktor közepén kiesett a Bagdi Enikő. Janicsák Veca és Bagdi Enikő kiesése után csak fiúk maradtak versenyben. Amikor már csak fiúk voltak versenyben, akkor én csak a műsorvezetőt néztem. Most viszont úgy van, hogy a Kiss Ramóna meg az Ördög Nóra a TV2-n vannak, s akik a TV2-n vannak, azok nem vezethetik az X Faktort.

  PBalázs 5 hónapja 12

 • A Chrom-mal nem lehet képet feltölteni a Vaterára

  Ami egyáltalán nem kell, azt szeretném díjmentesen feltenni a Vaterára.

  A Kép hozzáadása esetén az egér ugyan kézzé változik, de nem jelenik meg semmi.

  PBalázs 5 hónapja 8

 • GRAND THEFT AUTO

  Sikerült ugyan a játékot feltelepítenem a számítógépemre, de a program mindig leáll.
  Az Oracle VM VirtualBox-ra feltelepítettem az XP-t. A virtuális számítógépre is feltelepítettem a játékot, de hiába van benne a meghajtóban a CD, akkor is megjelenik ez a hibaüzenet:

  A játék nem folytatható a Play-el.

  PBalázs 6 hónapja 20

 • Ahány szám van az Mp3sparks-on, annyiszor kattintgatni kell

  Eddig itt volt olyan, hogy Preview full album, de most nincsen. Minden dalt végig lehet hallgatni, de amint vége a dalnak, a dallal együtt a zenének is vége van, s csak egyesével hallgathatóak meg a számok.

  PBalázs 6 hónapja 2

 • Egy lejátszási lista miatt nem vennék nagyképernyős telefont

  Az én okostelefonom még éppen belefér ebbe a tokba:

  A téli kabátomnak is van egy belső zsebe, melybe belefér a telefonom. Nagyobb telefon már nem férne bele.

  A SAMSUNG okostelefonomon kétféleképpen lehet egy lejátszási listát elérni:
  1. A böngészőből nyitom meg a YouTube-ot. Ilyenkor 20 perc után kiírja, hogy "A videó lejátszása szünetel. Tovább néznéd?" Ha valamivel el vagyok foglalva, s közben hallgatom a lejátszási listát, akkor kell egy ember, aki egy újjal megérinti az IGEN-t.
  2. Feltelepítettem a telefonra a NewPipe Legacy-t, de az egy lejátszási listából 3 vagy 4 dalt lejátszik, utána a lejátszandó dalnál a háromszög helyett egy homokóra látható a végtelenségig. Ilyenkor a telefont újra kell indítani, hogy tudjak rajta YouTube-ozni.

  PBalázs 7 hónapja 40

 • A lejátszási listából legalább 10 dalt szeretnék a bluetooth hangszórón hallgatn

  Nekem SAMSUNG telefonom van. A NewPipe a YouTube lejátszási listából csak öt dalt játszik le, a Youtube Vanced viszont nem telepíthető a telefonomra. A számítógépnek nincs bluetooth kapcsolata, ráadásul a távolság sem mindegy.

  PBalázs 7 hónapja 24

 • Ami akkor volt igaz, amikor írták

  Műsorvezetők, akik elhagyták a csatornájukat

  Amikor írták a honlapon levő szöveget, akkor pillanatnyilag igaz volt, egészen addig, amíg a Liptai Claudia volt a röfi. Amikor már Puskás Péter volt a röfi, akkor már nem volt igaz ez a szöveg:
  ,,Mostanában sokan azt találgatják, hogy az egyik jelmez az Álarcos énekesben bizony Claut rejti, és felmerült, hogy talán valahol műsorvezetőként is viszontlátjuk hamarosan."

  Én valamit szeretnék az átigazolásokhoz hozzáfűzni:
  Amíg nincs X-Faktor, addig mindegy, hogy a Kiss Ramóna meg az Ördög Nóra melyik csatornán vannak. Akik a TV2-n vannak, azok nem vezethetik az X-Faktort. Nekem az nem mindegy, hogy az X-Faktor tizedik évadik egy férfi (pl. az Istenes Bence) fogja-e vezetni, vagy egy nő. Ha az X-Faktor tizedik évadát is nő fogja vezetni, akkor már mindegy lesz nekem, hogy melyik nő lesz a műsorvezető.

  PBalázs 7 hónapja 3

 • A gamebase 64-ről támogatás miatt nem lehet letölteni

  Én Chrome-ot használok. A Chrome legújabb verziója csak a HTTP kezdetű honlapokat támogatja.

  Ha a honlapon rákattintok a 8BitFiles-ra, az úgy működik, mint a falra hányt borsó. Itt nincs olyan, hogy Link mentése másként. Nem tudom, hogy a GB64 mikori honlap, viszont amikor létrehozták a honlapot, akkor még a böngészők támogatták az FTP-t.
  Tóth Krisztián-nak is van egy C64-es oldala, de ott sok játéknak csak leírása van.

  PBalázs 7 hónapja 16

 • Amit csak mikrofonnal lehet felvenni

  Itt egy YouTube video:
  Muri Enikő dal

  Ezt próbáltam már több honlap segítségével online letölteni, de mindegyik hibajelzést ír ki.
  [link]
  [link]

  PBalázs 10 hónapja 21

 • Mit állítsak be?

  Új számítógépet kaptam. Amikor Windows 3.1-re írt játékot akarok betölteni, akkor ez szokott megjelenni:

  Nem lehet beállítani a kompatibilitást, a hibaüzenet továbbra is megjelenik.

  PBalázs 10 hónapja 29

 • Amit prémiummal nem lehet kikapcsolni

  A Tatabányai TV képújságjában két és fél percenként ez a reklám szokott menni:

  Ezt semmilyen prémiummal sem lehet kikapcsolni. Szoktam nézni az Álarcos énekes-t és a Sztárban sztár-t és a Bezár a bazár-t. A televízióban akkor is maradnának a reklámok, ha előfizetnék a Deezer és a Spotify prémiumra. Nincs TV2 Prémium, s nincsen RTL Klub prémium sem.
  Nem tudom, hogy a Deezer és a Spotify tulajdonosa szokott-e egyáltalán tévét nézni. Kíváncsi lennék, hogy ha a tulajdonos híradót vagy egy sorozatot nézne, s idegesítenék őt a reklámok, akkor a két cég tulajdonosa miféle prémiumra fizetne elő.

  PBalázs 11 hónapja 3

 • A YouTube kérdése

  Ha a YouTube-on lejátszok egy lejátszási listát, akkor néhány videó lejátszása után ez jelenik meg:

  Ilyenkor az IGEN-re kell kattintani. Ez akkor baj, amikor valaki takarítás vagy mosogatás közben a YouTube-ról hallgat zenét (bár a szobában van a számítógép, de a konyhájába rak egy bluetooth hangszórót, s mosogatás közben arról hallgat zenét). A YouTube kérdése olyankor is baj, amikor valaki otthon bulizik, s a YouTube-on berak egy lejátszási listát.

  PBalázs 11 hónapja 29

 • Mi a Deezer reklám?

  A Deezer reklámja itt meghallgató:
  [link]

  Nem tudom Deezer reklámját lefordítani, mert az angolok másképp írják, s másképp ejtik a szavakat. A szótárból csak írás szerint lehet kikeresni.

  PBalázs 1 éve 11

 • Ideje lenne, hogy a ZENEMOZAIK szerkessze a honlapját

  A ZENEMOZAIK 2006-ban szerkesztette utoljára a honlapot. A Gyakori kérdésekben leírtam, hogy kinek van szerkesztési joga a ZENEMOZAIK-hoz, de nem kaptam a kérdésemre normális választ.

  PBalázs 1 éve 10

 • A Red Star csak olyan számítógépen hallgató, amelyikre szabad felvenni

  Az Omega együttes Red Star című albuma már egyszer fent volt a Deezer-ön is meg a Spotify-on is, de már Prémium előfizetők számára is elérhetetlen. A SoundCloud is mindig eltávolítja, akárcsak Presser Gábor Csak dalok című albumát.

  PBalázs 1 éve 15

 • Titkos műsorváltozás az M1-en

  Ma nem volt Déli harangszó. Egyenlőre a közös imádkozás megy. Minden TV műsoros honlapot megnéztem már. Direkt azt akarja az M1, hogy a KÖZÖS IMÁDKOZÁS A PÁPA VEZETÉSÉVEL műsorról csak az vegyen tudomást, aki bekapcsolja a televíziót?

  PBalázs 1 éve 25

 • Nem tudom beállítani, hogy a gép ne távolítsa el az MP4 lejátszót

  Ahányszor csatlakoztatom a géphez az MP4 lejátszómat, a gép mindig kiírja, hogy ,,Probléma adódott ezzel a meghajtóval" Utána automatikusan eltávolítja. Se felvenni nem tudok az MP4 lejátszóra, se letörölni nem tudok róla.

  PBalázs 1 éve 17

 • A ZENEMOZAIK a Kápa album esetén a netánra gondol

  Innen el lehet olvasni, hogy mit akar a ZENEMOZAIK. Ha egy hanglemezt vagy egy kazettát valahol lehet kapni, akkor az a megoldás, hogy az ember megveszi, elviszi a ZENEMOZAIK-hoz, s a ZENEMOZAIK csinál belőle CD átiratot.

  Ez a Kápa album azért található meg a bakelit katalógusban, hogy hátha netán valakinek megvan ez a lemez (vagy kazetta), ugyanis ezt sehol sem lehet kapni. Be szoktam írni a Google-ba ennek az albumnak a címét, de a Google mindig azt hiszi, hogy kapára (egy kerti szerszámra) gondolok. Próbáltam már leszűkíteni a keresést, de még akkor sem a lemez látható, hanem a kapa, mint kerti szerszám.
  Warez oldalakon be szoktam írni a Kérések topikba, hogy keresem ezt az albumot, de nem szoktam választ kapni.

  PBalázs 2 éve 7

 • Commodore játékok a ClassicReload-on

  Ez a honlap Commodore játékok helyett egy perifériát kezelni nem tudó online emulátort hoz be. Mire jó a honlap?

  PBalázs 2 éve 19

 • Mennyit fizessek a postán egy hanglemez vagy egy CD elküldésekor?

  A Vaterán szokott olyan lenni, hogy Listázási díjmentes hétvége. A lemezek és CD-k kihirdetése esetén kötelező a postaköltséget megadni. Amit a postán tőlem elkérnek, azt szeretném a vevőtől visszakapni!

  PBalázs 2 éve 6

 • Letöltöttem a Shotcut-ot, de nem tudom betölteni

  Ha a Shotcut videoszerkesztő programot be akarom tölteni, akkor ez a hibaüzenet jelenik meg:

  Néhány perc elteltével a program automatikusan bezáródik.

  PBalázs 2 éve 24

 • Mit nem lehet a Deezer-ről meghallgatni?

  Demis Roussos Lovely Sunny Days és No Way Out című számát a Deezer-ről és a Spotify-ról még az sem tudja meghallgatni, aki havonta előfizet rájuk.

  PBalázs 3 éve 11

 • Hol van a hiba?

  Windows 10 operációs rendszert használok. Az ébresztőóra csak a képernyő jobb alsó sarkában jelez. Ha nem nézek a képernyő jobb alsó sarkába, akkor olyan mint ha mi sem történt volna. Az ébresztőóra hangerejét nem lehet beállítani. Ráadásul eltávolítani sem lehet az operációs rendszerről az Órá-t.

  PBalázs 3 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.