2019. július 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • A Windows 10 mindig bezárja az Xrecode II-t

  Audio CD-ből MP3-at szeretnék csinálni, de a Windows 10 bezárja az Xrecode II-t. Az Xrecode II-t az internetről töltöttem le.

  PBalázs 2 hete 12

 • helyi hírek és képújság

  A UPC csatornakiosztása itt látható. Már egy hónapja nem jön be a Tatabányai TV. Ahol volt a Tatabányai TV, ott most nincs semmi. Még szöveg sincs. Ha egy tévécsatorna megszűnik, azt egy héttel, de legalább 5 nappal a megszűnés előtt szokták közölni. Még május 28-án (keddi napon) sem láttam olyat, hogy másnap a Tatabányai TV meg fog szűnni.

  PBalázs 1 hónapja 14

 • Milyen Windows Media frissítés kell a Windows Movie Maker-nek?

  Amikor betöltöm a Windows Movie Maker programot, akkor ez a hibaüzenet szokott megjelenni:

  Ezt a hibaüzenetet sehogy sem tudom elkerülni. Milyen Windows Media-frissítés kell, hogy ez a hibaüzenet ne jelenjen meg?

  PBalázs 1 hónapja 12

 • Mennyit fizessek a postán egy hanglemez vagy egy CD elküldésekor?

  A Vaterán szokott olyan lenni, hogy Listázási díjmentes hétvége. A lemezek és CD-k kihirdetése esetén kötelező a postaköltséget megadni. Amit a postán tőlem elkérnek, azt szeretném a vevőtől visszakapni!

  PBalázs 2 hónapja 6

 • Letöltöttem a Shotcut-ot, de nem tudom betölteni

  Ha a Shotcut videoszerkesztő programot be akarom tölteni, akkor ez a hibaüzenet jelenik meg:

  Néhány perc elteltével a program automatikusan bezáródik.

  PBalázs 5 hónapja 24

 • Mit nem lehet a Deezer-ről meghallgatni?

  Demis Roussos Lovely Sunny Days és No Way Out című számát a Deezer-ről és a Spotify-ról még az sem tudja meghallgatni, aki havonta előfizet rájuk.

  PBalázs 8 hónapja 11

 • Hol van a hiba?

  Windows 10 operációs rendszert használok. Az ébresztőóra csak a képernyő jobb alsó sarkában jelez. Ha nem nézek a képernyő jobb alsó sarkába, akkor olyan mint ha mi sem történt volna. Az ébresztőóra hangerejét nem lehet beállítani. Ráadásul eltávolítani sem lehet az operációs rendszerről az Órá-t.

  PBalázs 10 hónapja 13

 • Az az érdekem, hogy legyen a wikipédián Pénzt vagy éveket! szócikk

  Pagonynak arra van esze, hogy az általam létrehozott lapot törölje, bezzeg arra nincs, hogy helyettem létrehozza a lapot. A TV2 lap a A piramis és a Mindent vagy semmit! című lapokra is hivatkozik.

  PBalázs 1 éve 11

 • Milyen Windows 10-en a DX-ball?

  A számítógépemen Windows 10 van. Csináltam egy videót, hogy megnézhessék, milyen a Windows 10-en a DX-ball:

  [link]

  A lassú sebességnek az az előnye, hogy könnyebb lesz a játék, hátránya, hogy rengeteg idő kell 50 szintet végig vinni. Akinek Windows 10 van a gépén, s nem akar a gépére régi operációs rendszert telepíteni, az csak úgy tudja a DX-ball-t végig vinni, ha reggeli után elkezdi, s késő este jut el az ötvenedik szintig.

  PBalázs 1 éve 19

 • Müller

  1984-ben Müllerék az itt hallható zenére tornáztak. A zenét az 1984-ben készült Szuperbolá-ból vettem fel.

  PBalázs 1 éve 1

 • Kinek van meg hanglemezen a Bojtorján Mellékvonal című száma?

  CD-n nem adták ki ezt a Bojtorján lemezt. Ezt internetről töltöttem le:
  Bojtorján: Mellékvonal

  Attól félek, hogy digitalizáláskor levágták a szám elejét vagy a végét, azért nem 5 perc, 50 másodperc a hosszúsága. Ezt csak az tudja beazonosítani, akinek megvan hanglemezen a Bojtorján együttes Mellékvonal című száma. Én ezt a gyakori kérdésekben is feltettem, de ott sem kaptam a kérdésemre választ.

  PBalázs 1 éve 3

 • A hibaüzenet minden automatikus frissítés után megjelenik

  A számítógépemen Windows 7 Professional van. Ahányszor frissíti az Office-t, mindig megjelenik ez a hibaüzenet:

  Ilyenkor kötelező rákattintani az OK-ra, mely automatikusan bezárja a Word-ot és az Excel-t.

  PBalázs 1 éve 10

 • Mi az, amit semmilyen karakterfelismerő nem ismer fel?

  Nekem van egy játékprogramom, hogy Civilization II. Ezt szokta nekem kiírni:

  Itt a szöveg nem jelölhető ki. Megnyomhatom ugyan a Print Screen billentyűt, de a kimentett képet semmilyen karakterfelismerő nem ismeri fel.

  PBalázs 2 éve 17

 • Ma mivel lehet CD-ből APE és CUE fájlt készíteni?

  Eddig az xrecode II-t használtam, de most az van, hogy amikor behozom az xrecode II-t, akkor 4 szám közül ki kell egyet választani. Amikor kiválasztottam a megfelelő számot, akkor két másodperc után a program leáll:

  Próbáltam letörölni a programot, sőt az egész operációs rendszert újra telepítettem, de a hiba továbbra is fennáll. A gyakori kérdésekben is leírtam, de nem tudom az okot. Az XRECODE program felismeri a CUE file-okat, de az csak szétszedni tudja a CUE-hez tartozó APE vagy FLAC file-t. Manapság milyen programot szoktak hangok konvertálására használni?

  PBalázs 2 éve 10

 • Szeretném, ha valaki létrehozná a wikipédián a Képfelbontás lapot!

  Nagyon szeretném, ha valaki létrehozná a wikipédián a Projektoros és a Képfelbontás lapokat! A Televízió hivatkozik ezekre a nem létező lapokra. Ha a wikipédián minden lap létezne, akkor nem lennének piros hivatkozások.

  PBalázs 2 éve 25

 • Mit ír a hülye ZENEMOZAIK Donna Summer "Bad girls" című nagylemezére?

  A hülye ZENEMOZAIK azt írja, hogy Donna Summer Bad girls című nagylemezének A oldalán a negyedik szám Jonny Carson, aztán Good time jön, a következő szám Honkin' Down the Highway, s az A oldal utolsó száma: Ding dong:

  Donna Summer dupla lemez

  Ilyen Donna Summer dalok nincsenek. Akárhány levelet írok a ZENEMOZAIK-nak, nem kapok választ.

  PBalázs 3 éve 35

 • Hiba a számítógépemen

  Ha a Microsoft Word-ben belépek a Nyomtatás menüpontba, akkor ez a hibaüzenet fogad:

  A gépen a 97-es Office van.

  PBalázs 3 éve 7

 • Miért szűnt a meg az http://eerock.narod.ru/ honlap?

  http://eerock.narod.ru/ Ezen a honlapon az Omega, az LGT, a Skorpió és a Fonográf együttes összes nagylemezét lehetett látni. Külön csoportokra voltak osztva a stúdióalbumok, külön a válogatások, s külön a koncertlemezek. Még a kislemezeket is leírta. Most 404 látható a honlapon, s nem tudom a megszűnés okát.

  Itt leírok még egy-két olyan honlapot, amely a kedvenc honlapom volt, de megszüntették:
  multiply
  http://ummagumma.hu/
  Bollók Csaba Omegás oldala
  Grooveshark
  www.omega.hu

  PBalázs 3 éve 32

 • Előfizetéses honlapok

  Én nem akarok előfizetni sem az Itunes-ra, sem a Google Play-re. Ha az ember megvesz egy CD-t, akkor annyiszor hallgathatja, ahányszor akarja, csak addig kell kifizetni, amíg megveszi. Ha valaki írható CD-t vesz, s a számítógépén levő zenékből NERO-val csinál magának CD-t, az írott CD-t is annyiszor hallgathatja, ahányszor akarja.
  Ezzel szemben az előfizetéses honlapoknál minden hónapban fizetni kell. Nálunk otthon van Wi-Fi, a telefonomat bárhova elvihetem, de ha a Wi-Fi határán kilépek, akkor a telefonomon csak azt tudok hallgatni, amit én magam veszek fel a telefonra. Azért meg nem akarok előfizetni, hogy amikor a Wi-Fi határán belül vagyok, akkor a telefonomon olyan zenét hallgathassak, amilyet akarok.

  PBalázs 3 éve 40

 • Nem igaz, hogy senkit nem zavar a Dallas wikipédiában a piros hivatkozás

  Mutatok egy lapot:
  [link]

  Ezt a lapot állandóan törlik, bezzeg ezt a lapot senki sem hajlandó magyarra fordítani:
  [link]

  Aki törölgeti az én szerkesztésemet, azt nem zavarja, hogy a Dallas lap hivatkozik rá.

  PBalázs 4 éve 30

 • Régebben megtudtam nézni interneten az Omega antológiát, de most már nem lehet

  Ezen a honlapon volt teljes Omega diszkográfia:
  omega.neobase.hu

  Ezt a honlapot megszüntették, s ez van helyette:
  http://omega.uw.hu/
  Ezen a honlapon nincs diszkográfia.

  Ez az Omega hivatalos honlapja:
  omega
  Itt a diszkográfia hiányos. Ez a honlap nem írja az együttes angol nyelvű nagylemezeit, s a 2004-es Antológia sorozatot sem.

  PBalázs 4 éve 1

 • Meddig lesz még ClipConverter.cc?

  Ha a ClipConverter.cc-vel akarok a youtube-ról zenét letölteni, akkor majdnem egy éve ez jelenik meg:

  Ennyi idő alatt már rég megszűnhetett volna maga a honlap is. Az info@clipconverter.cc E-mail címre is írtam levelet, de az E-mail tulajdonosa nem hajlandó válaszolni.

  PBalázs 4 éve 24

 • Ki tud olyan helyet, ami a műsorváltozásokat követi?

  Itt szoktam megnézni a Story4 műsorát:
  http://musor.tv/mai/tvmusor/STORY4

  Hétköznap a Story4 olyan későn sugározza a Dallas-t, hogy olyankor már mindenkinek aludnia kell. Szerdán és csütörtökön beprogramoztam a VHS videomagnómat. Szerdán negyedórával később ment a Dallas, mint ahogyan a műsorban le volt írva. Csütörtökön több, mint egy órával később kezdődött a Dallas, sőt mire péntek éjszaka elkezdődött a Dallas, addigra a videóm kikapcsolt.

  PBalázs 4 éve 6

 • Hogyan csapja be a műsorújság (illetőleg a teletext) az embereket?

  Mostanában hétköznaponként az RTL Klub-on 19:25-kor kezdődik a Négyen négy ellen. Hétvégén a Story4-en 10:26 után szokott kezdődni a Dallas. A műsorújság úgy csapja be a nézőket, hogy a 4-en 4 ellen (hétfőtől péntekig) este fél nyolckor, a Story4-en a Dallas (szombaton és vasárnap) fél 11-kor kezdődik.

  PBalázs 5 éve 21

 • Ha a postán feladok egy lemezt vagy egy CD-t, akkor mennyit kell fizetnem?

  Nekem vannak lemezeim és CD-im, melyeket nem hallgatok. Szeretném eladni a Teszvesz-en és a Vaterán. A szállítási mód megadása kötelező.

  PBalázs 5 éve 7

 • Banki jutalékok

  Nekem a CIB bankban volt a számlám, de mivel 550 Ft a jutalék, ezért le kellett zárni. Mire kell egy banknak a jutalék? A bank dolgozói szeretnének elmenni a BurgerKing-be, vagy a McDonalds-ba, szeretnének hamburgert és üdítőt venni? El akarnak menni üdülni, vagy külföldre akarnak utazni, s arra gyűjtik a befizetett pénzt?
  Én Tatabányán, a Szent József napközibe járok. Amíg ott volt munka, addig a saját fizetésemet arra gyűjtöttem, amire én akartam. Eldöntöttem, hogy mikor mit akarok venni, s amikor összegyűlt a pénz, akkor megkaptam. A Szent József napköziben már 2004 augusztusa óta nincs munka. Amikor valakinek segítenem kell (koszos egy helyiség, porosak a bútorok, hózápor miatt havas a járda, stb.), akkor mindig úgy érzem, hogy munkám van, csak a fizetés hiányzik.
  Szeretnék egy internetkártyát. Ha nem kéne a banknak a jutalék, akkor a pénzemet szívesen beosztanám. Sok olyan album van, amelyeket csak hanglemezen és kazettán adtak ki. A hungaroton zeneáruházban egy szám 270 Ft-ba kerül, kivéve ha csak albummal együtt vehető meg. Viszont egy zeneáruházban csak egyszer kell a zenét kifizetni, utána kiírhatom CD-re, s csinálhatok belőle MP3-at.

  PBalázs 5 éve 16

 • A Media Wizard-dal szeretnék Audio CD-ből MP3-at csinálni

  Ha a Media Wizard-dal CD-ből akarok MP3-at készíteni, akkor ez a hibaüzenet jelenik meg: ,,The selected drive is not a CdRom Drive". Mi ennek az oka?

  PBalázs 6 éve 2

 • Milyen mobiltelefon kell ahhoz, hogy a www.licit.hu-n tudjak eladni?

  Ma regisztráltam magam a www.licit.hu-n. Rámegyek arra, hogy eladás. Akkor ez a szöveg fogad:

  Jelenleg regisztrált tag vagy.

  A vásárlói státusz megszerzéséhez telefonszámod megerősítése szükséges.

  A eladói státusz megszerzéséhez előbb meg kell szerezni a vásárlói státuszt, és csak utána lehet megszerezni az eladói jogosultságot. Ehhez a bankszámlaszámod megadása és hitelesítése szükséges.

  Kiválasztom a Vásárló szeretnék lenni menüpontot. Utána ez a szöveg látható:

  Vásárlói státusz megszerzéséhez telefonszámod megerősítése szükséges.

  Ehhez az általad megadott telefonszámról kell a LICIT szót és a felhasználónevedet elküldened a lenti normál díjas SMS számra.

  Az SMS adatai:
  Címzett: 06-20-9000-628 vagy +36-20-9000-628
  Szöveg: licit Balázs2

  Fontos, hogy arról a telefonszámról küldd el az SMS-t, amelyiket az adataidnál megadtad, különben nem tudjuk beazonosítani, és nem lesz sikeres a megerősítés!

  Ha én a NOKIA mobilommal elküldöm az SMS-t, akkor a mobilom kirajzol egy STOP táblát (Állj! Elsőbbségadás kötelező), s kiírja, hogy "üzenetet nem sikerült elküldeni"

  PBalázs 8 éve 11

 • Edda Lyrák

  A ZENEMOZAIK bakelitkatalógusában van olyan album, hogy Edda Lyrák. Még a wikipédiából is az derül ki, hogy az Az Edda két arca. Ennek ellenére a bakelitkatalógusban mégis külön van az Eddától a Lyrák és Az Edda két arca. Mi ennek az oka? Az Edda Lyrák című albumánál a bakelitkatalógus melyik albumra gondolt?

  PBalázs 10 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.