2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hdd sentinel meghamisítása, azaz mire figyelj oda vásárláskor.

    Mivel a csalós topic-ban egyre többen írják hogy átverték őket hibás hdd-vel, és pedig kaptak sentinel képet. Gondoltam leírom gyorsan mit kell figyelni, és hogyan lehet ilyen képet kreálni. Adott egy 1 terás szektorhibás hdd, aminek jósol még 6 napot a progi (bár 1 hónapja figyel a gépemben a cucc azóta írja a 6 napot)
    kép

    Itt látszik is minden ahogyan kell. Jöhet a varázslás

    kép

    A képeken a pirossal jelölt fülek alól kiveszed a pipákat és a működési időt kitolod szépen, ahogyan én is tettem (kék karika) majd visszamész az áttekintéshez és láss csodát a hdd 80%-os lett és alig futott. Igenám de ha megnézzük a kondíció mellett megjelent egy +- jel ami eddig nem volt(pirossal karikázva). Ez jelzi hogy bele lett nyúlva a smart-ba. Ne értsetek félre nem a csalásokat akarom szaporítani, hanem csak gondoltam mire kell figyelni ha hd sentinel képet kaptok.

    kép

    Ne értsetek félre nem a csalásokat akarom szaporítani, hanem csak gondoltam leírom, mire kell figyelni ha hd sentinel képet kaptok. (képet per pill ide nem lehet tölteni ezért a külső link(

    opel8v 12 éve 36

  • IBM Thinkpad T30 megszivatott nem kicsit.

    Ez lesz az első írásom.
    A címben szereplő notival megkerestek hogy nézzem már meg , mert hogy néha nincs képe és a billentyűzet is rosszalkodik. Gondoltam mi baj lehet. Bekapcsolva a gépet érdekes színes halvány csíkokat láttam, külső monitoron minden okés volt. Mivel törést nem láttam rajta, igy szalagkábelre gyanakodtam. Hibáztam. Kiderült hogy az lcd-ről le van válva a fólia.

    De ekkor már késő volt mivel vettem egy törött lcd-s működő gépet itt a ph-n egy fórumtárstól. Így volt gazdaságosabb, mert az szalagkábel és bill. olyan 8-9K ra jött volna ki. Ekkor felnéztem a a szekrény tetejére ott figyelt egy laphibás P3-as gericom gép. Gondoltam jo lesz az bele 14" 20 pines mind a 2 db, és ekkor jött az ujabb pofára esés, az ibm csatija keskenyebb majd 1 centivel. Aztán böngésztem tovább, és árult reiterer kolléga t20as notikhoz cuccot.

    Folytatás...

    opel8v 14 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.